Ha nyernél hirtelen száz millió forintot mit tennél emberi szempontból? Tehát úgy értem hogy nem az érdekel hogy a pénzzel mit csinálnál ha nem minden más amit változtatnál amit megtennél emiatt vagy amit direkt nem tennél meg.
Figyelt kérdés
2022. dec. 7. 09:40
1/14 anonim válasza:
vennék házat és autót. és végül lenne hitelmentes életem.
2/14 anonim válasza:
Ott a pont. Én is vennék egy házat, valahol itt Nyíregyháza szívében, úgy is ide köt minden. Kocsim az már van, lehet, hogy lecserélném. Adnék a családnak is nyilván.
3/14 anonim válasza:
Vennék egy házat. Amilyen árak vannak a környéken, erre el is menne majdnem az egész összeg, szóval történet vége. :D
4/14 anonim válasza:
Újítgatnám a házat, vennék autót. Valamint a pszichés egészség gyógyításába fektetnék bele. Az embereknek arra lenne szüksége.
5/14 anonim válasza:
Emberi szempontból?
Többet kirandulnék a családdal, több időt töltenénk együtt, illetve segítenék a közeli hozzátartozóimnak is, valamint adományoznák is, pl sos gyermekfalvaknak.
Ezekre rászánnék vagy 20 milliot belőle, 80-bol meg vennék egy lakást.
6/14 anonim válasza:
Elköltöznék egy kis, galériás garzonba, és lenne egy macskám.
Ja, és kiadatnám magánban a könyvemet. :)
7/14 A kérdező kommentje:
Igazából olyasmire gondoltam hogy kinek mondhatnád el hogy kinek nem milyen óvintézkedéseket tennél úgy tenném mintha szegény maradtál volna esetleg hagynál látványt Esetleg el is költöznél onnan esetleg nem tennél semmit stb de persze bármilyen más válasz érdekel ezek is amik elhangzottak.
2022. dec. 7. 10:30
8/14 anonim válasza:
valószínűleg én is vennék egy házat, a maradékot pedig befektetném, 100 millió ugyan sok pénz, de nem akkora vagyon, hogy (főleg a lakás vásárlás után megmaradt pénzt tekintve) titokban kelljen tartani, akit érinthet, annak elmondom, de azt nem, hogy mennyi maradt belőle
9/14 anonim válasza:
Egyelőre semmit nem tennék, csak átváltanám valami másba (fogalmam sincs, melyik valuta most a legstabilabb). Nem mondanám el senkinek. Befejezném nyugodtan az iskolát, aztán külföldön vennék egy kicsi házat kerttel, meg egy pár állattal. Magammal vinném a húgomat, kifizetném neki az egyetemet. A maradékot eltenném tartalékba a bankba, azzal a feltétellel, hogy ha meghalok, ő megörökli. Keresnék magamnak egy nyugis állást, és élnék békében, anyagi biztonságban. Szerintem nem lennék más ember, csak mérföldekkel nyugodtabb lennék.
10/14 anonim válasza:
Két lakást vennék, egyikben laknék, egyiket kiadnám.
Csak a férjem tudná, szóval szüleim, testvérem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!