Ha lenne egy ezer (vagy millió a a lényeg hogy annyira sok hogy elvileg befolyásolja az árfolyamot) bitcoinos waletem és azt eladnám magánszemélynek kp-ert ez változtatna a Bitcoin árfolyamán? Ha igen akkor miért hogy tudnák meg
Figyelt kérdés
figyelik a blog láncot és amiatt?2022. okt. 4. 07:28
1/25 anonim válasza:
Ha nem történne tranzakció a bkockchainen (már pedig így nem történne) akkor senki meg sem tudná...
2/25 A kérdező kommentje:
Hol máshol tortenik egy Bitcoin tranzakció, ha nem ott?
2022. okt. 4. 08:17
3/25 anonim válasza:
A walletet úgy "adod el", higy atadod a kódját a személynek akkor semmi sem történt...
4/25 A kérdező kommentje:
Jaj ez fájt. Majd te megveszel egy walletot így de más aligha.
2022. okt. 4. 08:21
5/25 anonim válasza:
Akkor ne legyél hülye és tegyél fel egy értelmes kérdést. Nem a walletot akarod eladni, hanem a btct. Ez esetben természetesen látszanak a tranzakciók a bkockchainen.
6/25 A kérdező kommentje:
A kérdés azoknak szól akik tudják hogy hogyan kell Bitcoint eladni. Aki ezt se tudja Az értelmes választ se tud adni.
2022. okt. 4. 08:52
7/25 anonim válasza:
Veled ellentétben mi értünk hozzá, viszont te ezt kérdezted. Te eladnád a "waleted".
8/25 anonim válasza:
Én nem tudom miről beszéltek, de nem lehet ott a gond, hogy a walletet két l-lel írjuk?
10/25 A kérdező kommentje:
Ha értenetek hozzá akkor tudnátok hogy ez a waleten levo pénz eladását jelenti.
Aki érti mi ez az egész az kibogozza pongyola fogalmazasbol ism. Aki csak hallott ezt azt az nyilván nem.
2022. okt. 4. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!