Ha lenne egy ezer (vagy millió a a lényeg hogy annyira sok hogy elvileg befolyásolja az árfolyamot) bitcoinos waletem és azt eladnám magánszemélynek kp-ert ez változtatna a Bitcoin árfolyamán? Ha igen akkor miért hogy tudnák meg
Figyelt kérdés
figyelik a blog láncot és amiatt?2022. okt. 4. 07:28
11/25 anonim válasza:
Itt mindenki ért mindenhez IS :D
Ez pont az az oldal! Jó helyen kérdezel!
Ja nem...
12/25 A kérdező kommentje:
"Ja igen ezt elfelejtettem."
Itt mindenki ért mindenhez
Nem az a baj ha hülyeséget ír mert annak utána lehet nézni. Hanem ha okosnak hiszi közben magát. Igaz az se nekem baj.
2022. okt. 4. 14:02
13/25 anonim válasza:
Mondja a csávó aki egy épkézláb mondtatot nem tud leírni és a magas lóról próbál beszélni miközben semmi értelme a kérdésének :D
14/25 A kérdező kommentje:
Annak szól a kérdés aki ennyiből is megérti. Aki nem az úgyse tudja a valaszt
2022. okt. 4. 18:28
15/25 anonim válasza:
Értjük mit akarsz, de olyannak senki nem fog segíteni aki a magasról pozáfik a hülyeségről mikor ő maga sem tud fogalmazni :)
18/25 A kérdező kommentje:
15 nem is olyan valaki segítsége kell aki azt mondja hogy érti és közben hülyeségeket ír
2022. okt. 5. 00:56
19/25 anonim válasza:
Nyugi főnök, neked itt senki nem fog segíteni.
20/25 A kérdező kommentje:
Eleve nem azt nevezik segítségnek ha valaki itt értelmes választ ad. Ritkaságnak lehetne nevezni az közelebb áll fogalmilag
2022. okt. 5. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!