Provokációra volt már, hogy ütéssel reagáltál, vagy ha nem, megtennéd?
Figyelt kérdés
2023. szept. 26. 13:18
A kérdező szavazást indított:
Sokszor/mindig
Attól függ, mivel sértenek meg
Soha
22 szavazat
1/8 anonim válasza:
Az ember mindenkivel kedves a munkahelyen, sokat dolgozik. Cserében olyan körülményeket kap az alkalmazott, hogy egy hatalmas vállalatnál, egy takarító van beosztva, egy műszakban. Ha egerek mászkálnak bárhol, az természetes. Lényeg az, hogy az alkalmazottnak nem lehet egy szava sem, mert ő munkavállaló, az összes negatív címkét és viselkedést tűrnie kell, mert csak egy alkalmazott. Mikor az ember anyukáját emlegetik, akkor az ember vérnyomása magas lesz, de később rendeződik azzal a helyzet, aki provokátor volt. Még az ember a gyerekét is ajándékozza, ha talál olcsón valamit, cserében küldözget az illető beteg, sérült emberekről képeket. Kinek kell mindig magyarázkodni? Aki sokat áldozott minden téren munkavállalóként. Ott tartok, hogy az összes lehető módon feljelentés a munkahelyem, mert a vezetők magukat védik, de embertelen az, amit pénz és érdek miatt csinálnak.
2/8 anonim válasza:
Egyszer, még általános iskolás koromban, megpofoztam egy fiút. Akkoriban nagyon sokat zrikáltak a srácok az osztályban, ott elszakadt a cérna, utána egy kicsit jobb lett a helyzet. (Lány vagyok.)
3/8 anonim válasza:
#1: itt is sokat emlegetik az anyukádat, rébuszos. Tegnap is kitiltottak, de ma ugyanúgy folytatod egy másik fiókból, de most már mások kérdését is szemetelve. Húzz már el.
4/8 anonim válasza:
3: Itt a válaszok miatt fogalmazódott meg a kérdés, de te a kommentelő személyeket minősíted, pedig nem ez a cél.
5/8 anonim válasza:
A Rébuszos roh.dékot szívesen kiütném, de szerencsére élőben nincs körülöttem ilyen véglény.
6/8 anonim válasza:
Gyerekként kifejezetten agresszív voltam, mert bántalmaztak az iskolában, de egészséges közegbe kerültem, feldolgoztam a dolgot és azóta azt se lehet kiprovokálni belőlem, hogy felemeljem a hangom
7/8 Metionin válasza:
Nem tagadom, elég sokszor viszket a tenyerem de sosem ütöttem még meg senkit, mert az erőszakot alacsonyabb rendű dolognak tartom.
8/8 anonim válasza:
Nekem is sokszor rezgett a léc,mert nem bírom a buta,és okoskodó egyéneket,de csajként nem lenne túl elegáns,úgyh inkább kiüvöltözöm magam,ami színtén nem túl elegáns,viszont ettől lehiggadok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!