Miért van az, hogy egyszerűen imádom irritálni,
provokálni az embereket?
Figyelt kérdés
Hol is kezdjem…Gyerekkorom óta provokatív természetem van, főleg akkor, ha valamiért piszkálnak. A rosszakaróimat szeretem a legjobban idegesíteni. Pl. gyerekként meg kamaszként is mindig jó tanuló voltam. Ez sokaknak nem tetszett, strébernek neveztek meg hasonlók. Úgy vágtam vissza nekik, hogy még a jónál is jobban tanultam és ha nekem jobban sikerült egy dolgozat, vagy 8.-ban a felvételi, direkt az orruk alá döngöltem. Vagy például volt egy idő amikor állandóan b#ziztak, mert nem szerettem sportolni meg hasonlók (de amugy hetero vagyok). Ezzel úgy mentem szembe, hogy direkt feminimen, provokatívan kezdtem el öltözködni (értsd szörmekabát, rózsaszín ruhák meg ilyenek). Vagy peldaul egyszer direkt egy satanista poloban mentem misere, mert nem akaram templmba jarni, csak a szuleim erltettek a vallast. Felnőttként is ilyen vagyok, például ha beszól valaki,hogy a gazdag gyereknek apuci megvette a xy márkájú autót, akkor direktH az orra alá dörgölöm, hogy nekem milyen kényelmes autóm van. Tudom biztos, hogy egy elviselhetetlen figurának tűnök, de egyébként nem vagyok nagyképű meg ilyenek. Vannak barátaim és a munkahelyemen is szeretnek a legtöbben. Szerintetek mitől vagyok ilyen rebellio?
Talán nem tudod elviselni a kritikát. Mindenképpen vissza akarsz vágni valamivel.
2022. márc. 18. 16:21
2/8 anonim válasza:
A rosszakaróinak szerintem mindenki szeret borsot törni az orra alá. Amiket írtál, azokból nem az jön le mint amire a kérdés főcíme alapján gondoltam, hogy csak úgy ok nélkül szeretsz szemétkedni másokkal mert élvezed ha olyanok akik soha semmit nem tettek ellened, valami miatt idegeskednek vagy szenvednek vagy problémát generálhatsz nekik.
Vannak egyébként ilyen emberek, de őket inkább sajnálni szoktam mert 100 hogy elhanyagolták őket gyerekkoruktól fogva, nem volt megfelelő a környezetük és úgy élik ki magukat hogy ha nekik rossz akkor legyen rossz másoknak is.
Te nem ilyen vagy a leírás alapján, egy pici nagyképűség viszont azért van benned :)
2022. márc. 18. 16:23
3/8 anonim válasza:
Szerintem simán csak gyerekes vagy és nem nőttél fel. Eleve gáz pitiáner (mert ez az) módon mások idegeire menni.
Olyan vagy inkább mint egy idegesítő, lázadó, hülye kamaszgyerek, aki bosszantani akarja a szüleit. Ki kéne nőni.
2022. márc. 18. 16:37
4/8 anonim válasza:
Szerintem nem gonosz vagy, hanem picit huncut.
2022. márc. 18. 17:20
5/8 anonim válasza:
Az már bőven jó, ha észreveszed magad.
2022. márc. 18. 17:42
6/8 anonim válasza:
Ez azért van így, mert még egyszer sem vertek meg a kötekedéseid miatt.
2022. márc. 18. 18:16
7/8 A kérdező kommentje:
#6 azért megtudom védeni magam. ha nem tudnám, akkor azért nem viselkednék így…
2022. márc. 18. 18:34
8/8 anonim válasza:
Feleslegesen túráztatod magad és csinálsz magadbol bohócot. A kutyát nem érdekli, miben vagy jobb, meg mid van. Annyit azonban már biztos elértél, hogy a hátad mögött röhögve beszélnek ki mindenféle suttyónak. Minden munkahelyemre jutott legalább egy hozzád hasonló, ezért tudom, mire mész a provokálásoddal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!