Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki megbánta...

Van itt olyan, aki megbánta hogy anya lett?

Figyelt kérdés
2023. okt. 22. 15:54
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
39%
Már megint kezdődik? 🥴😭😭
2023. okt. 22. 19:37
 22/37 anonim ***** válasza:
35%

Egyébként a #12-es nagy igazságot írt, nem tudom, miért pontoztátok le.

#21 voltam.

2023. okt. 22. 19:39
 23/37 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem a fáradság akkor ez kezdődő szülés utáni depresszió lehet. Érdemes pszichológushoz fordulni vele. A hormonok játéka is lehet sajnos ez, meghat úgymond meg kell gyászolni valakinek a gyerek előtti létet, a szabadságot amit már nem kap vissza. Legalábbis egy darabig. Tudom miről beszélek én is átéltem ezt. Pokoli tud lenni. Ezért ne habozz segítséget kérni!!
2023. okt. 22. 19:46
 24/37 anonim ***** válasza:
84%

Én is azt gondolom,mint a 23-as. Más lesz itt a háttérbe,kérdező,ne félj segítséget kérni. Pici még,nem gondolnám,hogy megbántad,csak fáradt vagy,új helyzetbe léptél,ami nagyon nehéz és még a hormonok játszanak,ami simán depresszióba is átmehet. Beszélgess erről valakivel. Nem vagy rossz anya!

Aki azt írja,hogy érzi a 2 hónapos baba,az nézzen nagyon mélyen magába,de jó mélyen és maradjon csendben.

2023. okt. 22. 20:11
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

21 szerinted is tett fel már a kérdező kérdést?

Szerintem is.

Ma vagy tegnap.nem tudom pontosan.

2023. okt. 22. 20:32
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak..

Kérdező szerintem fordulj szakemberhez

Egy nap kétszer kérdezni ilyet,meg sirankozni erős depresszióra utal.

Nem bantasbol,de ide már a tanács,a gyakori népe kevés

2023. okt. 22. 20:34
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Az első pár hétben én úgy éreztem, hogy vége az életemnek kb. Elláttam, letettem az ágyikójába, és akárhogy, inkább lefeküdtem kint a kanapéra, csak hogy külön lehessek kicsit. Könnyen elsírtam magam, és nem a boldogságtól. Érdekes, hogy megbánást így konkrétan nem éreztem. Viszont újra kellett fogalmaznom saját magam, megszokni az új életem. Néhány hét alatt kinyíltam újra, egyszer csak már nem bőgtem naponta 10x, hanem jól éreztem magam. Utána olvasgattam, hogy ez lehetett a baby blues. Írtam is ki ide ezzel kapcsolatban kérdést, és itt hallottam róla először. Neked is lehet még ez van. Ha gondolod, kérhetsz szakembertől segítséget. Csak hogy ne menjen át depresszióba esetleg, de simán benne van a pakliban, hogy neked is magától elmúlik. Az esetek nagy részében azért magától megy. Minden jót neked, jobbulást!
2023. okt. 22. 20:39
 28/37 anonim ***** válasza:

25

Igen

2023. okt. 22. 20:41
 29/37 A kérdező kommentje:
Igen, ezt a 2 kérdést valóban én tettem fel. Nem tanácsot várok, csak próbálok tapasztalatokat gyűjteni. Egyébként nem igazán tudom kivel megbeszélni ezeket, sajnos. Ezért írtam ide.:/
2023. okt. 22. 21:27
 30/37 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, aki próbál empatikus lenni egy picit. Sajnos ezek nem akaratlagos dolgok, ha az lenne, nem így lenne, ha az lenne, nem így éreznék.
2023. okt. 22. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!