Megbántam hogy anya lettem?
Nem lehet h nagyon durva születés utáni depi? Bepánikoltal h egyedül nem megy?
Pároddal megkellene beszéld h igyekszel meggyógyulni így hátha lesz arra esély h újra együtt legyetek!
Ne add fel! Egy gyerek a legszebb dolog az életben, ne engedd hogy a rossz lehúzzon.
Szerintem keresned kene olyan szakembert aki nem csak be gyógyszerét, hanem egyúttal az okokat is felfeditek. Igazából kiút van. Le mondhatsz a gyerekről, ha ezt szeretnéd, vagy kereshetsz olyan szakembert aki helyrehoz és meglátod, hogy a depresszió okozza e ezt nálad.
En amúgy sosem ekéztem a tudatosan gyerekteleneket. Van akinek nem való. És ezt jobb, ha azelőtt tudja, hogy szülne. De szerintem a kérdezőnek nem ez a baja. Azt írja nagyon várták. Szerintem ez valami súlyos szülés utáni depresszió lehet, amit apuka rendkívül uninteligens módon (nem) kezelt.
Ebbe mi volt a bántó áruld már el?
Hozzak popcornt el leszünk egy darabig?
Vélhetően nem stabil a gyerek iránti felelőssége,mint másnak igen... Mert mindenki tökéletes anyaként kezdi? Biztos van ilyen is...
Szerinte mindenki ha akadályba ütközik akkor elgondolkodik minek kellett gyerek...
Szerintem én nem bántottam senkit.
Már felismerte a helyzetet nyilván neki se jó és ez csak pár mondat amit elárult nekünk... Nem tudni h ő szellemileg mennyire volt stabil előtte...
Ugyan már... Gyerek nem a legszebb dolog? A te esetedben biztos nem ha ennyire kötedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!