Van itt olyan, aki megbánta hogy anya lett?
Figyelt kérdés
2023. okt. 22. 15:54
11/37 anonim válasza:
Ha szeretünk valakit nem bánjuk meg. És ezt a gyerek is érzi, nehezebben alszik, sírós, nyűgös stb.
12/37 anonim válasza:
Egy gyerek életére az is kihat, ha el akarják vetetni. Az is egy nagy teher, ha azt kell elhordoznia, hogy az anyja megbánta, hogy megszületett - az olyan mintha megkérdőjeleznék, hogy van e joga az élethez. De onnan is nézheted, hogy ő a felelős azért mert tönkrement az anyja élete, úgy hogy nem ő kérte, hogy megszülethessen. Ezek kihatnak rá, anélkül, hogy kimondanád.
13/37 A kérdező kommentje:
És mit tegyek szerintetek? Hogyan lehetnék jobb, és hogyan állhatnék ehhez máshogy?
2023. okt. 22. 17:55
14/37 anonim válasza:
Kérdező, még nagyon kicsi a gyereked. Ilyenkor az alváshiány, felhalmozódott tennivalók, totálisan megváltozott élet persze, hogy kiakasztó.
Inkább az a fontos kérdés, szereted a gyermeked, vagy sem? Mert ha szereted, akkor a nehézségek miatt ne bánkódj. Mindig lesznek, de el is múlnak. Idővel jobb lesz.
15/37 A kérdező kommentje:
Szeretem, és sokszor gondolok arra, hogy nem ilyen anyát érdemelt mint én, hanem sokkal jobbat. Szegény nem tudta, hova kerül, mert nagyon vártam, nagyon kíváncsi voltam rá, milyen ember lesz is ő. Kezdetektől 1x kel éjjel enni, szinte magát altatja vissza. Nappal is 3-4 órákat alszik.. mindent megtesz azért hogy megfeleljen nekem, azt látom rajta :(
2023. okt. 22. 18:05
16/37 anonim válasza:
Szerintem neked szülés utáni depressziód van...
17/37 anonim válasza:
“ mindent megtesz azèrt, hogy megfeleljen nekem”
Ez valami vicc ugye? 2 hónapos a vilàgàròl nem tud mèg bàrmit csinàl barhogy eszik alszik nem tudatos nem a “ kedvedben akar jàrni ezzel” . Azt inkàbb neked kellene
18/37 anonim válasza:
17 pont most akartam leírni ugyanezt
19/37 A kérdező kommentje:
En is fel tudom fogni higyjétek el.. :D nyilván ez gondolati síkon ment, ha nem ilyen baba lenne még így sem bírnám.
2023. okt. 22. 19:18
20/37 anonim válasza:
Nem vèletlenül mondjàk, hogy nem való mindenkinek gyerek.
Fèrjed hogy àll ehhez? Tud egyàltalàn róla hogyan èrzel? Segít, tàmogat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!