Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mindegyik kisgyerek ennyit...

Mindegyik kisgyerek ennyit rosszalkodik, mindegyikkel ennyi baj van?

Figyelt kérdés

Ma volt itt egy kérdés, hogy az anyuka 3 éves kisgyereke egyáltalán nem akar szótfogadni, ugrál az ágyon, beüti a fejét, rugdoskodik, állandóan leveszegeti a zoknit, pedig hideg a padló, ha nem enged neki valamit, azonnal visít, és a kistesó még a hasában van.

+egy másik anyuka szintén panaszkodott, de ő már a válaszokban:

"Beleuntam abba, hogy így az êletünk egész nap egy ordítás és vita. Egész nap. Mert dettó ezt csinálja, ugrál a kanapén (és nem tanul belőle, hogy leesik) , nem akar fogat mosni, öltözni, dobálja a dolgokat és így tovább, de folyamatosan. Ha megfogom ês csinálom bele a dolgokat, akkor éktelen ordítós hiszti van és nem, ebből sen tanul, legközelebb ugyanúgy csinálja, nekem meg elegem lett, hogy egész nap erőszakosan csinálhatom a gyerekkel a dolgokat, besokalltam."

Most akkor ennyire rossz a kisgyerekes időszak?

Mindenki csak panaszkodik meg panaszkodik

2023. okt. 20. 23:59
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem kèrdezô te vagy az gondolom akinek nincs gyereke nem is akar de itt olvasgat reggeltôl estig ebben a topikban ès probàlsz okoskodni mert ezt vagy azt màr többszôr olvastad itt ès betudod annak, hogy akkor ez így van, bedobsz egy ilyen kèrdèst csak hogy hozzàd szóljanak mert nincs akivel beszèlgess :)
2023. okt. 22. 06:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!