Hogy érjem el, hogy legalább tiszteljenek a mostohagyerekeim?
Figyelt kérdés
Párom és köztem 18 év korkülönbség van: Ő 42, én 25. Neki vannak gyerekei, a lánya 12, a fia 10.
A lánya eléggé elkényeztetett, nagyon sok mindent megenged magának velem és a családommal szemben is. Amikor az apja nincs ott, akkor nagy mellénye van, és múltkor majdnem lekevertem a kishölgynek egyet, mert undorítóan viselkedett (ráült először apám sírjára majd egy másik sírra, mert "Mit számít az nekik?"). Volt már,hogy lesugarbabyzett, leqrvázott, hosszú a lista, ami a számlájára írható. A fiút is biztatja fel ellenem.
2023. okt. 18. 20:00
11/13 anonim válasza:
Azért sugarbabyzett le, mert az vagy. Attól még a sírra ülés olyan viselkedés, ami kiskamasz pofátlanság ellenére sem fér bele.
12/13 anonim válasza:
Ne legyetek már naivak, simán tudja már egy 12 éves lány, hogy mi az sugarbaby. Sajnos kérdező nagyon kis gonoszak tudnak lenni a gyerekek és pont ebben a korban csúcsosodik ki. Ne vedd fel, mert annál jobban csinálja. Próbálj meg frappánsan visszaszólni, viszont az apjának el kéne kapnia, hogy kapjon észhez.
13/13 anonim válasza:
Számára nincsen semmi tisztelni való rajtad. Kis pisisnek tart a jóval öregebb apjához képest. Nem veszi komolyan apuci aktuális választását. És nagyon valószínű, hogy igaza is lesz. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!