Létezik más olyan fórum, ahol gyereknevelés témában lehet kérdezni és nem támad mindenki?
Figyelt kérdés
Sok más régi fórum már nem él. Itt bármit kérdeznek, szinte mindenki csak támad, nem a kérdésre válaszol vagy hülyeségeket talál ki hozzá.2023. okt. 18. 11:42
11/14 anonim válasza:
Van egy csomó facebook csoport, mivel ott arccal válaszolnak kevesebb a támadó, de persze akad ott is bőven.
12/14 anonim válasza:
Engem a hoxán is bántottak már..szóval igazából egyik oldal se jó, mindenhol vannak megkeseredett emberek. kérdés hogy mennyire sokan.
13/14 anonim válasza:
Nem érdemes ismeretlenektől semmit kérdezni.
14/14 anonim válasza:
Én eddig a Redditet találtam a legalkalmasabbnak.
Ott a legtöbb ember őszinte, kedves, és tartalmas válaszokat ír, nem úgy mint itt, hogy kiírsz 1 témáról esetleg több kérdést is, és megkapod, hogy "már megint te??", vagy "úgy viselkedsz, mint egy elmebeteg, hogy naponta írsz ki kérdést..".
Hát könyörgöm, ha valaki kíváncsi valamire, miért ne írhatna ki minden nap kérdést?
Eszem megáll..🤦💀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!