Létezik más olyan fórum, ahol gyereknevelés témában lehet kérdezni és nem támad mindenki?
Figyelt kérdés
Sok más régi fórum már nem él. Itt bármit kérdeznek, szinte mindenki csak támad, nem a kérdésre válaszol vagy hülyeségeket talál ki hozzá.2023. okt. 18. 11:42
1/14 anonim válasza:
Én ezért a fb-on kérdezek.
Benne vagyok pár csooortban, épp ami aktuális.
Itt anonim mindenki (tisztelet a kivételnek) gyökér. Ott névvel nem csinálja meg ugyan ezt.
2/14 anonim válasza:
Én is bongesztem,és a hoxat vagy hexat vagy mi a bánat a neve 😅-talaltam.
Be is regisztráltam,de nem járok fel sűrűn.
3/14 anonim válasza:
bezzeganya talán, ott összeszokott társaság van, a nagyon hülyéket kiutálják
4/14 anonim válasza:
A hoxát nem ajánlom. Ott is baromira felhígultak az emberek.
5/14 anonim válasza:
Szerintem nincs. Mindenhol sok a bunkó.
6/14 anonim válasza:
A hoxát azóta skippelem, mióta valaki bébiételről kérdezett, és megkapta, hogy "bébiétel??? Nem lehet ennyire lusta!!44!"
7/14 anonim válasza:
Én sok normális választ látok normális kérdéseknél. De legyünk már öszinték, itt a kérdések 80%-a olyan, mintha abszolút hülyék tennék fel, csodálkozunk a válaszokon?
8/14 anonim válasza:
Ha "modernebb" az ember, esetleg reddit, vagy ilyen témájú discord szerver
9/14 anonim válasza:
Ajánlom a ChatGPT-t. Egy csomó kérdésben garantáltan megbízható forrásból ad választ minden felmerülő kérdésedre. Nem ítélkezik, mint egy ember.
Ma pl. a babám főzelékéhez is kértem ötletet tőle.
10/14 anonim válasza:
Gyerekorvos, védőnő, kisgyermek nevelő, óvónő, tanító nő, tanár nő,pszichologus,gyogypedagogus, gyermekjoleti szolgálat. Őket kell kérdezni, szakembereket, ha nem baromságokat akarsz hallani. Ha meg nem szakértelmet vársz, csak akarsz beszélni arra ott a férj, barátnők,anya,mama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!