Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezik más olyan fórum, ahol...

Létezik más olyan fórum, ahol gyereknevelés témában lehet kérdezni és nem támad mindenki?

Figyelt kérdés
Sok más régi fórum már nem él. Itt bármit kérdeznek, szinte mindenki csak támad, nem a kérdésre válaszol vagy hülyeségeket talál ki hozzá.
2023. okt. 18. 11:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
33%

Én ezért a fb-on kérdezek.

Benne vagyok pár csooortban, épp ami aktuális.

Itt anonim mindenki (tisztelet a kivételnek) gyökér. Ott névvel nem csinálja meg ugyan ezt.

2023. okt. 18. 11:55
 2/14 anonim ***** válasza:
82%

Én is bongesztem,és a hoxat vagy hexat vagy mi a bánat a neve 😅-talaltam.

Be is regisztráltam,de nem járok fel sűrűn.

2023. okt. 18. 11:55
 3/14 anonim ***** válasza:
59%
bezzeganya talán, ott összeszokott társaság van, a nagyon hülyéket kiutálják
2023. okt. 18. 12:02
 4/14 anonim ***** válasza:
36%
A hoxát nem ajánlom. Ott is baromira felhígultak az emberek.
2023. okt. 18. 12:25
 5/14 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem nincs. Mindenhol sok a bunkó.
2023. okt. 18. 12:47
 6/14 anonim ***** válasza:
26%
A hoxát azóta skippelem, mióta valaki bébiételről kérdezett, és megkapta, hogy "bébiétel??? Nem lehet ennyire lusta!!44!"
2023. okt. 18. 12:50
 7/14 anonim ***** válasza:
71%
Én sok normális választ látok normális kérdéseknél. De legyünk már öszinték, itt a kérdések 80%-a olyan, mintha abszolút hülyék tennék fel, csodálkozunk a válaszokon?
2023. okt. 18. 13:14
 8/14 anonim ***** válasza:
49%
Ha "modernebb" az ember, esetleg reddit, vagy ilyen témájú discord szerver
2023. okt. 18. 13:21
 9/14 anonim ***** válasza:
74%

Ajánlom a ChatGPT-t. Egy csomó kérdésben garantáltan megbízható forrásból ad választ minden felmerülő kérdésedre. Nem ítélkezik, mint egy ember.

Ma pl. a babám főzelékéhez is kértem ötletet tőle.

2023. okt. 18. 16:10
 10/14 anonim ***** válasza:
64%
Gyerekorvos, védőnő, kisgyermek nevelő, óvónő, tanító nő, tanár nő,pszichologus,gyogypedagogus, gyermekjoleti szolgálat. Őket kell kérdezni, szakembereket, ha nem baromságokat akarsz hallani. Ha meg nem szakértelmet vársz, csak akarsz beszélni arra ott a férj, barátnők,anya,mama.
2023. okt. 18. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!