Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Utolsó hetekben vagyok és...

Utolsó hetekben vagyok és ráestem a farkcsontomra, a babának semmi baja de nekem nagyon fáj. Ha valakinek volt hasonló mennyi idő volt, hogy kicsit is helyre jött?

Figyelt kérdés

Sajnos kihúzták alólam a széket 2 napja😥 37 hetes terhes vagyok egyébkent. Orvosnál voltam, azt mondta ilyenkor ezzel semmit se lehet tenni. (Pl röntgen, stb) meg hogy a farokcsonttal amúgy sem csinálnak semmit általában.

Menni tudok, az ülés fáj, illetve a leülés, feállás, éjszaka egyik oldalról a másikra fordulás is nagyon. Orvos szerint ettől simán meg lehet szülni, sőt ha eltört volna nem sétálgatnék így. A wc-zés egyébként nem fáj/azzal semmi bajom.

Őszintén elég kétségbe vagyok esve, mert ha természetesen kell szülni, jelenleg nem tudok huzamosabb ideig a fenekemre nyomást gyakorolni.. ha pedig császár lesz (az meg volt már nekem 4,5 éve) akkor meg nem tudom hogy fogok utána mozogni, hogy elöl-hátul ilyen bajban leszek, úgymond mozgásilag.

Lehet nem tudtok erre nekem választ adni de ha van jó tanács, bármi ötlet azt is szivesen megfogadom.

2023. okt. 18. 09:59
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

Sajnos kihúzták alólam a széket.

Ez hogy tudott megtörténni? Nem bántásból csak tényleg nem tudom elképzelni...

2023. okt. 18. 10:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Úgy hogy az illető el akart venni egy széket és mondta hogy ne üljek le, de mire már kimondta elvette és én meg már leülésben voltam. 2 pillanat alatt történt és mire nekem is eljutott az agyamig már a földön voltam. Nagyon szerencsétlen szituáció volt. De most úgy gondolom nem ez a lényeg. Nyilván nem szándékosság volt, és őt is, mindenki, engem is beleértve nagyon megijdetünk. A story ennyi. A hozománya viszont sokkal rosszabb
2023. okt. 18. 10:36
 3/9 A kérdező kommentje:
Közben valaki mással beszélgettem, ezért volt suta amugy a helyzet. Ő gondolhatta hogy hallom amit mond, de épp nem arra figyeltem és sajnos mire az agyamig jutott a dolog már a földön voltam.
2023. okt. 18. 10:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 38 hetesen leestem a lépcsőn és a seggemen csúsztam meg gurultam fél emeletet.

Nagyonfájt a fenekem meg a csipőm de mire 41. Héten szültem elmúlt.

Csak ezért nem fognak császározni, nyugi ha beindul a szülés a fájások mellett ezt meg sem fogod érezni.

2023. okt. 18. 10:39
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó! Fú az nem lehetett semmi.. ezzel azért most megnyugtattál❤️
2023. okt. 18. 10:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Sajnos sokáig tud fájni, érzékeny lenni a farokcsont, ha sérül. Attól függ, mennyire sérült és hogy begyullad-e pl. Nekem volt olyan időszak, amikor érzékeny volt, én Voltarennel kenegettem ott (nem voltam terhes) illetve lézer terápia is jó lehet rá. Sanszos, hogy ha nem gyógyul hamar, akkor a szülés sem fog neki jót tenni, szóval ha majd megvan a baba és tudsz menni pl. manuálterapeutához, érdemes lehet olyat keresni, aki farokcsontot is helyre tud rakni - ha még mindig fájdalmas lenne. Mert sok gondot tud okozni, ha kezeletlen marad. (Nekem tavaly tették helyre.)
2023. okt. 18. 12:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen már néztem ilyen manulálterápiát, akkor ha nem javul majd utána járok. Most jelenleg ez így nagyon rossz, és gyanitom az is lesz.. de remélem valahogy kibírom addig. 😞 soha nem gondoltam volna hogy ez ennyire tud fájni.
2023. okt. 18. 12:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Bízzunk benne, hogy egy hét alatt jobb lesz! Pihentesd addig, hogy gyorsabban gyógyuljon.
2023. okt. 18. 12:59
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nagyon igyekszem pihentetni!

2023. okt. 18. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!