Utolsó hetekben vagyok és ráestem a farkcsontomra, a babának semmi baja de nekem nagyon fáj. Ha valakinek volt hasonló mennyi idő volt, hogy kicsit is helyre jött?
Sajnos kihúzták alólam a széket 2 napja😥 37 hetes terhes vagyok egyébkent. Orvosnál voltam, azt mondta ilyenkor ezzel semmit se lehet tenni. (Pl röntgen, stb) meg hogy a farokcsonttal amúgy sem csinálnak semmit általában.
Menni tudok, az ülés fáj, illetve a leülés, feállás, éjszaka egyik oldalról a másikra fordulás is nagyon. Orvos szerint ettől simán meg lehet szülni, sőt ha eltört volna nem sétálgatnék így. A wc-zés egyébként nem fáj/azzal semmi bajom.
Őszintén elég kétségbe vagyok esve, mert ha természetesen kell szülni, jelenleg nem tudok huzamosabb ideig a fenekemre nyomást gyakorolni.. ha pedig császár lesz (az meg volt már nekem 4,5 éve) akkor meg nem tudom hogy fogok utána mozogni, hogy elöl-hátul ilyen bajban leszek, úgymond mozgásilag.
Lehet nem tudtok erre nekem választ adni de ha van jó tanács, bármi ötlet azt is szivesen megfogadom.
Sajnos kihúzták alólam a széket.
Ez hogy tudott megtörténni? Nem bántásból csak tényleg nem tudom elképzelni...
Én 38 hetesen leestem a lépcsőn és a seggemen csúsztam meg gurultam fél emeletet.
Nagyonfájt a fenekem meg a csipőm de mire 41. Héten szültem elmúlt.
Csak ezért nem fognak császározni, nyugi ha beindul a szülés a fájások mellett ezt meg sem fogod érezni.
Köszönöm!
Nagyon igyekszem pihentetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!