Mit csinálok rosszul? Hogyan osszam be az időmet, hogy ne szaladjon minden még úgy is hogy nem dolgozok?
Már ötletem sincs, hogy mivel tudnám kicsit jobban összehangolni a napomat.
Reggel 3 körül kelek, igaz sokszor már előbb felébredek és nem tudok visszaaludni, de ilyenkor szoktam kicsit tanulni (okj-s vizsgára készülök). Begyújtok, kavét főzök, reggelit/tízórait csinálok, a férjem fél 5-kor kel. A gyerekeket fél 6-kor keltem, a férjem ilyenkor indul munkába. Elkészülök és elkészítem a gyerekeket, fél 7-kor indulunk a suliba. 8-ra leadom őket 9 és fél 10 között hazaérek, rendezem az állatokat, próbálok haladni a házimunkával, felújítással, kerttel, mikor mire van nagyobb szükség, előkészítem a vacsorát stb. Fél 1-kor indulok a gyerekekért, fél 5 körül érünk haza, a férjem addigra otthon van. A gyerekekkel átnézzük a házikat, készülünk másnapra, ők és a férjem 8-kor már fekszenek, 9-kor alszanak is, innentől zajosabb háztartási munkákat már nem nagyon tudok csinálni, mert felébresztem őket, most meg már a kertben is sötét van. 10-11 körül fekszek le aludni.
Hétvégente fejlesztésre viszem a gyerekeket, mosok, stb.
Mit csináljak másként, hogyan tudnám kicsit hatékonyabbá tenni a napomat? Jó lenne elmenni dolgozni is, de nem tudom, hogy ilyen beosztás mellett hová vennének fel, mert eddig valamin minden munkalehetőség megpukkadt.
Ha nem volt egyértelmű a leírásomból, mi is sajátban lakunk, csak lakásban. Amit felújítottunk, de szakemberekkel, nem magunk. A szobafestést leszámítva.
Nekem kétbalkezes a férjem, egyedül meg nem tudnék nekiállni semminek, még ha akarnék sem. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!