Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mit csináljak,...

Szerintetek mit csináljak, hogy ne szaladjon el a súlyom?

Figyelt kérdés

Kimondottan kövér vagyok, bár a testzsír elemzésnél azt mondták, 25-30kg a plusz rajtam, ha ennyi lemegy, akkor lesz a testzsírszázalékom optimális.

AZ első babával 10kg-t híztam, ebből mind lement szülésnél, plusz két hét múlva még 3.

Aztán a szoptatás alatt felszedtem 14kg-t:( Ez egyértelműen az én hibám volt, nem figyeltem oda az evésre.

Aztán a szoptatás befejezése után nekiálltam leadni, egy év alatt le is ment 20 kg (mivel nagyon szeretek enni, és nem akarok koplalni, mert annak jojó lesz a vége, így a lassú tartósabb eredményre törekedtem).

Aztán újra terhes lettem. Az első 18 hétben folyamatosan rosszul voltam, ha nem ettem semmit, epét hánytam, ha normális kaját ettem, azonnal kijött, így a doki azt mondta, rágcsáljak. Hát rágcsáltam, így nem volt annyira vészes, viszont felszaladt rám azonnal 4kg.

Azóta eltelt egy hónap, és feljött még másfél.

Pedig amióta nem vagyok rosszul, mindent ugyanúgy csinálok, mint a terhesség előtt, ugyanannyit mozgok, ugyanúgy étkezem - mégis hízok. És már nincs ötletem:( Valakinek valami? Köszi előre is.

2012. ápr. 6. 09:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne aggódj! Ha jól értem, túl vagy már a félidőn. És 5 kg jött fel. Ha ugyanennyit hízol a következő hónapokban, akkor nem lesz gond, pillanatok alatt leadod. Csak arra ügyelj, hogy ne szedj fel mellé plusz 10-et. :)

És persze szoptatásnál, de az még kicsit odébb van. :)

2012. ápr. 6. 09:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne egyék kenyeret, max reggelire 1 szeket, vagy zsemle, tésztát!

Ebédre leves, Husi salátával, uzsonna joghurt, gyümölcs.

Vacsi Husi, saláta, vagy párolt zöldség.

2012. ápr. 6. 10:21
 3/3 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok köszönöm:)

Mondjuk az igaz, hogy hatalmas a pocakom, és az ismerőseim, akik már pár hónapja nem láttak, mind azt mondják, se az arcomon, se a formámon nem látszanak a pluszkilók. Csak hát a pocak:)

Mindenesetre még jobban odafigyelek, és nem csinálok belőle lelkiismereti kérdést, ha mégis pár kilóval több jön fel - hiszen ha mindent megtettem, hogy ne így legyen, akkor már jó, igaz?

Köszi lányok:)

És kellemes ünnepeket!

2012. ápr. 6. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!