Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mint én is aki...

Sz.mse kérdése:

Szerintetek mint én is aki 165 cm és kezdeti súlyom 78 kg volt, most a 32-33. hétben járok és jelenleg 91 kg vagyok ez jó-rossz-nagyon sok?

Figyelt kérdés
Illetve akik eleve ilyen többlettel indultak neki a terhességnek azok mennyire tudták utána leadni a felesleget?
2011. szept. 13. 12:27
 1/5 anonim ***** válasza:
A baba a vége felé hízik, szóval még Te is számíthatsz némi +ra. Így elég sok lesz a végén. De emiatt ne aggódj. HA lesz mondjuk egy átlagos 3 kgos baba+ 3 kg ami velejár (víz, vér, stb) akkor már mindjárt jó 6 kgval kevesebbel jössz haza. Aztán majd jó sokat szoptatsz, ami sok energia leadással jár, a szoptatás alatt pedig figyelsz a kajára. HA tudnád, hogy ezzel+a sok sétával mennyi súlytól lehet megszabadulni!
2011. szept. 13. 12:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát nem akarlak elkeseríteni, de még fog felmenni, mert az utolsó időkben hízik a pici is a legtöbbet.

Én, bár magas vagyok (183) 74kg-mal indultam neki az első terhességnek, 96-tal mentem szülni, 91-gyel jöttem ki a kórházból. Nem sok mindent tettem azóta a súlyom érdekébe, de egy 10es még lement az azóta eltelt 3 év során. most az a hátrányom, hogy kicsi túlsúllyal kezdtem a második terhességet.

2011. szept. 13. 12:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. A magasságom és a kezdő súlyom majdnem megegyezik a 2. válaszolóval. 180 cm és 72 vel kezdtem anno a terhességet. 11 kg -t híztam. Most 19 hós a lényom, és 64 kg vagyok.A kérdésedhez visszatérve... Lehet, hogy a vége felé kevésbé fogod kívánni a kaját, akkor alig fog változni a súlyod (a babáé viszont növekszik!).
2011. szept. 13. 13:10
 4/5 anonim ***** válasza:

szia!Igazuk van menni fog ez még feljebb is de azért ne koplallj,majd lemegy igaz időval vagy tornával,de lejjebb megy.

ha meg ilyen géneket örököltél akor meg úgy se:P

Én 174cm vagyok és 60kg-al kezdtem 82kg mentem szülni:((

Eltelt 2 év és jelenleg 63kg vagyok.Anyum duci,apám vékony.Én semmit nem tettem érte megmondom őszintén hogy lemennjen.Ettem rendesen,sokat sétáltunk napi szinten.Most meg futok állandóan utána:)))Szoptatni se tudtam csak 3 hónapig.

Nővérem viszont anyu alkatu rajta sok maradt szülés után pedig 5 év telt el azóta:)

2011. szept. 13. 13:11
 5/5 A kérdező kommentje:

Nos tény, hogy ha a családomat megnéznétek akár anyu akár apu nem mondható vékonynak sőt... Nagyon félek attól, hogy szülés után hiába fogok odafigyelni esetleg hogy mértékkel egyek, meg ilyenek nem fog eredményre vezetni.

Egyébként most voltam 4d ultrahangon és azt mondták, jelenleg a múlt héten olyan 1,8 kg a baba s ha így fejlődik tovább olyan 3,2 kg lesz a végsúlya. A magzatvízre azt mondja ő is a dokim is hogy átlagos, ugyanakkor mostanábban jobban dagadt a lábam nem tudom ez befolyásol-e bármit is.

s a terhesség vége felé kevésbé kívánom a kaját? miért? ti is így voltatok?

2011. szept. 13. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!