Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok, jelenle...

7 hetes terhes vagyok, jelenleg semmi tünetem, ez lehet rossz jel?

Figyelt kérdés
5 vetélésem volt eddig és hát nagyon félek nehogy baj legyen. Napi 2x1 duphostant szedek.
2008. jan. 29. 10:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ne aggódj nekem is csak a kilencedik hét körül kezdődtek a tünetek,pedig már 5 hetesen tudtunk a babáról.Na de utánna alig vártam,hogy elmúljanak. Ne gondolj semmi másra,csak erre a babára,és hogy jó helyen van ott bennt.Nagyon szorítok,egy boldog anyuka
2008. jan. 29. 11:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia

En most vagyok a 10 hetben,de nekem a puffadason kivul semmi tunetem nincsen.

Szeritnem nincsen semmi gond nalatok,es En orulok is neki,h nem vagyok rosszul.

Es probalj meg ne idegeskedni,tudom nehez,de neked es a babadnak most leginkabb a nyugalomra van szuksegetek.

Boldog babavarast,es drukkolok,h minden rendben menjen nektek

10 hetes kismama

2008. jan. 29. 11:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
ne aggódj én már 14hetes vagyok és még mindig semi tünet az nem baj örüljünk neki nem kellemes a hányinger meg a többi sem én is szedem a duphastont védi a babát és pihenj sokat nem lesz semi gond :)
2008. jan. 29. 12:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki, kell neked a hányinger, hányás

Nekem semmi bajom nem volt a mellfájáson kívül, és 22 hetes vagyok. EGyetlen hányigerem, szédülésem, szagundorom sem volt és minden rendben van:-)

Ne izgulj és örülj hogy jól vagy:-)

Próbálj nem rosszra gondolni, az agy nagy úr azt teszi, amire gondolsz. Csak pozitívan, minden rendben lesz!!!:-)

2008. jan. 29. 12:19
 5/6 anonim ***** válasza:
2 gyerekem van. Mindkettővel csak a mensi elmaradása jelezte a terhességet. Az egyetlen terhességi tünetem a fáradékonyság és aluszékonyság volt.
2008. jan. 29. 13:21
 6/6 anonim válasza:

Örülj neki!

Annyit hánytam, hogy kórházba kerültem.

2008. jan. 29. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!