Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 8-9 éves kislánynak milyen...

8-9 éves kislánynak milyen könyvet ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Elnézést kérek azoktól, akik duplán olvassák a kérdésemet, először ugyanis az Ünnepek kategóriában tettem föl, de rájöttem, hogy inkább itt a helye, hisz azokat a szülőket szeretném megkérdezni, akiknek hasonló korú kislányuk van.

Tehát:

Nem ismerem a kislányt, most fogunk találkozni először, úgyhogy azt sem tudom, mit szeret, illetve milyen könyvei vannak.

Ezért szeretném, ha valami viszonylag új megjelenést ajánlanátok, nem valami klasszikust, hogy az talán kevesebb eséllyel van meg neki.

2023. okt. 4. 08:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Jaj 10,hogy oda ne rohanjak,Harry Pottert olvas eredeti nyelven...
2023. okt. 4. 15:06
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
11-es, ne , ne rohanj ide, koszi. Mivel nekem is 8 evesem van mint akit a kerdezo kerdez, ezert mertem irni. Es mivel o ketnyelvu, ezert irtam, hogy eredeti nyelven olvassa. De ne, koszi, ne rohanj a hazamba.
2023. okt. 4. 15:19
 13/15 anonim ***** válasza:
35%

12, na a HP pont nem való egy 8 évesnek. Se eredetiben, se magyarul.

Az első kötet leghamarabb ~10 évesen, a további kötetekhez meg még többet kell érni, kb. annyi idősen való, mint amekkora bennük épp Harry.

2023. okt. 4. 17:09
 14/15 anonim ***** válasza:
12 akkor neked sem kell rohangalnod a kérdezőhöz
2023. okt. 4. 18:13
 15/15 anonim ***** válasza:
menj be a libribe és vegyél le valamit az új megjelenések polcáról...
2023. okt. 4. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!