Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy majdnem 9 eves lanynak...

Egy majdnem 9 eves lanynak való facebook profil vagy messenger facebook nelkul?

Figyelt kérdés
2022. aug. 11. 10:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
79%

Facebook-profil nem.

Messenger szerintem nyugodtan, ennek a generációnak ez a kommunikációs csatornája. Én ebben a korban órákig lógtam a telefonon, nem hiszem, hogy rosszabb, ha ők messengereznek helyette, az legalább ingyen van.

2022. aug. 11. 10:09
 2/23 A kérdező kommentje:

Vannak baratai akik tavol vannak,es azert konyorog legyen neki facebook.mondtam,hogy esetleg messenger face nelkul.

Facebook meg korai szerintem is..Ma lattam egy ismerosomnek a kisfiat fent facen.Hét eves,hat meglepodtem rendesen.

2022. aug. 11. 10:12
 3/23 anonim ***** válasza:
86%
Fb kizárt. Messenger esetleg.
2022. aug. 11. 10:19
 4/23 anonim ***** válasza:
17%
Kizárt mind a kettő. Max email.
2022. aug. 11. 10:34
 5/23 anonim ***** válasza:
19%
Nem. E-mail cím tökéletes, vagy skype.
2022. aug. 11. 10:35
 6/23 anonim ***** válasza:
82%
Miben más a Skype, mint a Messenger? És az miért jó, ha nem beszélgethet élőben a barátaival, csak írásban? (e-mail) Vagy ha élőben beszélgethet telefonon, akkor Messengeren miért nem?
2022. aug. 11. 10:42
 7/23 anonim ***** válasza:
64%

E-mail meg skype? Nemááár :)

Discord és messenger mehet nyugodtan.

2022. aug. 11. 10:50
 8/23 anonim ***** válasza:
19%
Nem való semmi ilyesmi 16 éven aluli gyereknek. Érdekes, hogy az anyák minden létező fórumon verik a nyálukat az anyatejes táplálas, "kötődő nevelés", "gyenged fegyelmezés" mellett, de simán hagyják internetezni a gyereket, pedig kismillió szakember elmondta, mennyire káros és hogy ennyi erővel drogot is adhatnál neki. Szó szerint ezt írják tekintélyes szakemberek.
2022. aug. 11. 11:14
 9/23 anonim ***** válasza:
75%

8-as nem való semmi ilyesmi 16 éves kor alatt????

Nem baj, hogy a leckét a tanulni valót is sokszor internrten kapják és ott is kell visszaküldeni és akkor az online oktatásról még nem beszéltem

2022. aug. 11. 11:49
 10/23 A kérdező kommentje:
Ha a gyerekre karos akkor a felnottekre is kedves 8-as...mar erezheto nehol a hatása a felnotteknel is...
2022. aug. 11. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!