Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Járt még valaki úgy, hogy nem...

Járt még valaki úgy, hogy nem kerekedett vissza a baba feje miután elfekudte? Kisfiam anno eléggé elfekudte, azzal nyugtattak, hogy majd visszaalakul. Valamennyire javult, de azért én eléggé látom, hogy nem kerek 9 éves

Figyelt kérdés
Eléggé marcangol a lelkiismeret azóta is, hogy így alakult. Félek, nehogy emiatt később csúfolják vagy önértékelési gondjai legyenek.

#fej #Elfekudte a fejét #Nem alakult vissza a baba feje
2023. febr. 18. 11:21
 1/6 anonim ***** válasza:
33%
Azt vágod, hogy maga a koponya felülről tojás alakú, nem gömbölyű? Lehet, rendben van, csak te kéozeled oda.
2023. febr. 18. 11:52
 2/6 anonim ***** válasza:
75%

Van, akiknek megmarad, de ezen már ne emészd magad. Ha eddig nem csúfolták, annyira vészes nem lehet. Frizurával lehet cseleskedni.

Amúgy babakorban tényleg oda kell erre figyelni, mindkét oldalán feküdjön, és ne csak hanyatt.

2023. febr. 18. 12:44
 3/6 kajitani ***** válasza:
100%

Igaza van kettesnek,ne nyírják le annyira a haját és nem hiszem,hogy bárki is észreveszi. Őszintén szólva én még sosem néztem meg senki fejformáját...

Egy picit amúgy az én kisfiam is elfeküdte a fejét,de már nem látszik.

2023. febr. 18. 13:56
 4/6 anonim ***** válasza:
84%

Egy ismerős kisgyereknek megmaradt a benyomódàs afejen

Az anyja làtja rajta, de nekem ha nem mondta volna èszre nem veszem.

2023. febr. 18. 18:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a páromon látom... Nem hiszem, hogy ő tudatos ebben. A haja eltakarja, hogy konkrétan hiányzik egy rész a gömbből, de mikor lenyírja rövidre, akkor elég feltűnő. Nem beszéltem erről soha senkivel, se vele, se mással, de szerintem látható, igen. Abban is biztos vagyok, hogy őt sokat hagyták háton feküdni. Első gyerek, mai napig háton alszik.

Most 28 éves.

2023. febr. 19. 20:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, 1-es válaszoló, tudom a koponya milyen felülről!
2023. febr. 24. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!