Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más kisgyereke is csinálja...

Más kisgyereke is csinálja ezt a játszótéren?

Figyelt kérdés
Kb. két hónapja kezdtünk el játszóterezni, most 1,5 éves a lányom. Nagyon érdekli a többi gyerek, ami nem baj, csak szinte mindig abból áll a játszóterezés, hogy valaki nyomában van vagy odaáll a többiek mellé és nézi (bámulja) őket. Próbálom lekötni, menjünk homokozni stb. de mindig gravitál más gyerekhez...ami nem baj, sőt örülök neki, hogy szocializálódik, ha a másikat is érdekli akkor játék rendben van. Viszont ezt kicsit kellemetlennek érzem, hogy tolakszunk más mellé mindig...nektek mennyire zavaró, ha így mellétek "kéreckedik" valaki játszani? (Engem fordított helyzetben nem zavarna, de szinte mindig mi megyünk oda máshoz, szóval ezért kérdem mennyire gáz ez...).

2023. okt. 2. 18:58
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom én nem szoktam foglalkozni azzal ha valaki savanyú képet vág, hogy esetleg az nekem szól-e :D

Jah a nyugodt babát csak azért mondtam, mert a barátnőm nagyon figyeli h ki mit néz, mit "gondolhat" és a kellemetlen szituk kevesebbek egy nyugodt gyereknél, mint egy aktívnál, aki megy és rendezkedik (pl. Egy játszón)

2023. okt. 3. 15:34
 22/23 anonim ***** válasza:
21# Szerintem nem függ össze ez így. Nálunk szinte többemberes volt,de eddig ő a legnyugodtabb a jatszón.:D meg mondjuk más előtt is vagy máshol, utána itthon persze kiadja. Az meg tök hülyeség,ha ennyire erre fókuszál,mondjuk akkor nagyon ráérhet. Frusztráló lehet tényleg.
2023. okt. 3. 15:42
 23/23 anonim ***** válasza:

#22 mások is írták, hogy látják a játszón, hogy melyik szülõ milyen fejet vág.

Meg amikor hiszti van a boltban, akkor jaj mit szólnak mások.

Nem a barátnõm az egyetlen ilyen, egy csomó anyukában benne van ez.

Egyébként tök jogos is lehet, mert az emberek szemetek egymással.

Egyszer vittem a babámat csatos hordozóban és keservesen sírt (minden nap este 20:00 körül sírt egy kört valamiért), akkor láttam, hogy a szembejövõ nõ úgy néz rám, mintha én bántanám azt a gyereket :D

Engem nem zavart, csak azért jegyeztem meg az esetet, mert a hordozó klubban mesélték, hogy ki milyen lenézést szokott kapni a hordozás miatt.

Na ha valaki ezeket "észreveszi" és megjegyzi, akkor sok kellemetlenséget élhet meg.

Szerintem a játszótér is ilyen, nem szabad foglalkozni ki mit néz, vajon mit gondolhat, csak a gyerekekkel kell törõdni. Ha egy Gyereken látom, hogy valami nem oké, pl. nem akarja h a kislányom megölelje vagy épp el akarja venni a játékát stb., azzal kell foglalkozni. Oda kell menni és el kell magyarázni a kislányomnak, hogy hogyan kell viselkedni, mert nem minden gyerek szereti ugyanazt.

De hogy a szülõ éppen karótnyelt-e vagy nem, azt nem szabad magunkra venni.

2023. okt. 4. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!