Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Barátnöi megisszák a suliba a...

Barátnöi megisszák a suliba a lányom innivalóját. Higyannoldjam meg diplomatikusan a dolgot? Vagy haggyam?

Figyelt kérdés
Lányom 12 éves két osztálytársa minden nap megissza az innivalóját mert nekik az anyjuk vizet rak be amit nem szeretnek én meg szörpöt az én lányomnak mert a vizet ö sem inná meg tudom.. Minden nap szomjas a suliban és hiába szól nekik azok csak elveszik az italát és megisszák mert szomjasak. Mit tegyek? Rakjak be extra italt ami az övéké lehet hogy ne a lányomèt igyák vagy beszéljek a két anyával hogy hiába hiszik az ö gyerekük vizet iszik mert nem és rakjanak be nekik is valami mást amit szeretnek.. Viszont attól tartok árulkodónak fogják a barinök a lányomat tartani amit nem akarok mert amúgy jól elvannak. Vagy hagyjam az egészet hogy megoldják maguk közt? Azt tudni kell a lányom igen gyenge sajnos nem mer kiállni magáért sokszor inkább sokmindent rájuk hagy.. de azt nem szeretném hogy a suliba szomjas legyen föleg tesi órán ez baj lenne!
2023. szept. 22. 17:16
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
88%
Nem kicsi gyerek már. 12 éves… tanítsd meg neki hogyan álljon ki magáért. Ha nem megy, akkor meg feltölti a flakonját vízzel és azt issza. Szomjan halni nem fog. Én ezért biztos nem mennék panaszkodni az iskolába, ez nem az a szint, másrészt meg igen, utána még jobban céltábla lenne.
2023. szept. 22. 17:23
 2/32 A kérdező kommentje:
Nem mennék a suliba dehogy is ez nem dedó már hogy ilyesmivel foglalkozzanak.. De az anyákat jól ismerem. Biztos ismersz te is olyat aki az a “bezzeg az én gyerekem csak vizet iszik mert az egészséges. Sose adnék neki szörpöt” szindróma..
2023. szept. 22. 17:31
 3/32 anonim ***** válasza:
77%

Ha te is vizet raknál, nem vennék el. Ilyen egyszerű a probléma megoldása.

De ha ilyen hülye vagy meg a lányod is, hogy szomjas, de a legjobb szomjoltó nem jó neki, akkor szenvedjen!

2023. szept. 22. 17:40
 4/32 anonim ***** válasza:
98%
Pedig megkell tanulnia kiállnia magáért, hogy eddig és nem tovább. De ha "drasztikus" akarsz lenni, mondd meg neki, hogy vizet kap, mert úgyse ő issza meg, te meg tovább nem fogsz a másik kettőnek pakolni. Megfogja inni ha szomjas, rosszabb nem lesz, mert most sem iszik, ha elveszik tőle.
2023. szept. 22. 17:40
 5/32 A kérdező kommentje:
3-as az igazi diplomata! Hahaha
2023. szept. 22. 17:44
 6/32 anonim ***** válasza:
88%

Inkább szomjazik, minthogy vizet inna és te erősíted ezt benne, hogy inkább igya minden nap a cukros szörpöt?

Amúgy igen, neki kellene kiàllnia magáért, de szomjan halni nem fog.

2023. szept. 22. 17:46
 7/32 anonim ***** válasza:
69%

én raknék neki vizet. ha a szörpöt ugysem ő issza meg, akkor nem mindegy mit raksz neki?! a vizet legalább nem isszák meg, így marad neki is ha inni szeretne...

vagy ha drasztikus akarsz lenni, tegyél hashajtót a szörpbe... rájönnek majd a lányok hogy ne igyák meg a másét...

de ha jófej akarsz lenni, rakj be pluszban tömény szörpöt a lányodnak, aztán a vízből csináljanak maguknak szörpöt...

egyébként meg tényleg a lányodnak kellene azt mondani hogy nem adja oda.

2023. szept. 22. 17:52
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Reggel igyon otthon szörpöt, meg miután hazamegy. A suliba meg vigyen vizet. Ha annyira szomjas, meg fogja inni. De ha továbbra is szörpöt csomagolsz, abból úgy se jut neki. Ha többet teszel, akkor se biztos, hogy jut neki belőle. Egy nem átlátszó kulacsba tegyél vizet. Egy két hét alatt megszokják az osztálytársak, hogy víz van benn. Majd ha már nem nézegetik, akkor újra tud szörpöt vinni. Nem kell mondani, hogy mi van benne.
2023. szept. 22. 17:56
 9/32 anonim ***** válasza:
95%
Most esik le, hogy a “barátnői”. Ka, akkor ha olyan jó barátok, nem kérhetné meg a lányod őket, hogy ne igyák már meg???
2023. szept. 22. 17:57
 10/32 anonim ***** válasza:
85%

Én barátnőm kajajat ettem még mindig.😅az anyukája nagyon kedves volt,mindig csinált nekem is pluszba egy szendvicset,vagy akármit amit épp a barinom is vitt enni.

Nem azért mert nem volt nekem,hanem mert ő menőbb ételeket hordott mindig,és mert én az enyémet siettem reggel megenni,délután pedig már haldokoltam éhen.🤣

2023. szept. 22. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!