Nagyon szeretem a munkám de lassan gyermeket is vállalnék, de félek. Miért érzem ezt?
#11 Ne szívassuk már magunkat ezzel, több gyereket ismertem, akik úgy kallódtak el, hogy az anyuk háztartásbeli volt. Fizetős suliba jártam és ott divat volt az anyukáknak otthon lenni, az apa szeretőt tartott, a gyerek meg 12 évesen már pálinkát ivott, 14 évesen cigizett, 16 évesen már füves cigizett és csak a szülei befolyása miatt nem ítélték el drogterjesztésért.
A másik irányból meg nem lett minden, az ötvenes években született ember “elkallódott”, pedig akkor 3 hónaposan adták be őket bölcsibe. Foglalkozni kell a gyerekekkel, meg HA KIEGYENSÚLYOZOTT az anya, akkor jó, ha otthon marad a gyerekkel (de pl. ha az anyának nincs gimnáziumi végzettsége, akkor hátrányos a gyerek intelligenciájára, ha otthon marad vele). De most komolyan nem értem miért kell valakinek azt nyomni, aki láthatóan frusztrált lenne tőle, ha otthon marad három évet, hogy mindent feladva maradjon otthon, mert csak akkor lesz jó anya.
A gyerek is jobban jár egy kiegyensúlyozott anyával és bölcsődei nevelőkkel (bébiszitterrel), mint egy depresszív anyával, akivel össze van zárva három évet.
Nem gondolom, hogy a magyar módszer, hogy ennyit otthon vagyunk, annyira szükséges lenne, mert máshol ahol rövidebb ideig vannak otthon az anyák, kevesebb a depressziós…
Szerződtetni kell egy dadust aki nálatok lakik és 7/24 ben a kicsivel van - helyetted.
Az elkövetkező 20 évben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!