Miért úgy íratta alá a szakszolgálat az előzetes eredményt hogy lehetőleg ne olvassam el?
Teljesen kiveszik a szülő kezéből a jogait?
Kezdek félni
Ismerős mondta hogy vitte a gyerekét, lehet ilyen vizsgálatot kèrni.
Faggatás van még esetleg?
Segitsek én valamiben nektek, mikor én vagyok a kérdező es én szeretnék azt kapni?
#31! Figyelj, szerintem engedjük el. Ő kér segítséget és még neki áll feljebb, hogy megkérdezünk valamit, mert bizonyos információkra szükség van a válaszhoz, ő meg magától nem volt képes összefoglalni a problémát.
Vannak, akiken nem lehet segíteni. Valószínűleg ott is az okozta a gondot, hogy nem tud kommunikálni és nem értette meg azt se, amit neki mondtak.
Neked borzalmas a stílusod kérdező.
Azért van a "faggatás", hogy megértsük mi történt és így tudjunk segíteni. Ha nem látjuk át a helyzetet úgy rohadt nehéz ám bármit is segíteni.
De egyre biztosabb vagyok benne hogy te cseszted el az egészet, de persze könnyebb a szakszolgálatot hibáztatni. Teljesen érthetetlen amit itt hadoválsz, senki nem mondott semmit,senki nem tájékoztatott semmiről, a gyereknek semmi baja de te mégis elvitted a szakszolgálathoz ahol elvileg hazudtak neked és erőszakkal aláírattak veled valami papírt. Ja még véletlenül sem te vagy a hülye :D
De minek kértél vizsgálatot, ha nincs gond szerinted? Az iskolából ilyrnkor is kérnek véleményt. Valamit valahol nagyon félreértettél.
Valószínüleg a szakszolgálatnál is látták, hogy elég butuska vagy ezért nem mentek bele a bonyolultabb beszélgetésbe.
Mert másik anyuka mondta.
Kérdések hada a kérdésemre, aztán lehülyéznek.
Akkor esetleg arra kapok választ ki kompetens ilyen ügyekben aki valóban tájékoztatna az egészről?
Mik ezek a hazugságok, iskolai nem megkeresések, titkolózások a szülő előtt? Az írásban fel nem vállalt szóbeli információk a szakszolgálattól es erröl az egészröl?
Kihez forduljak ezügyben?
Utolsó kèrdésem volt.
Minden kérdésedre választ kaptál, még azokra is, ahol egyáltalán nem érthető a kérdésed.
-Miért úgy íratta alá a szakszolgálat...?
V: Nem tudjuk, nem voltunk ott. ---Teljesen kiveszik a szülő kezéből a jogait?
V: Nem, a levél kézhezvételétől 15 napod van fellebbezni.(Noha, azt is nekünk kell kitalálni, pontosan milyen jogodra gondolsz, mivel nem írtad le.)
-A gyereket segítő intézmény miért jár el inkorrekten?
V: Nem jár el inkorrekten. A szükséges fejlesztés előírása a gyerek érdeke. Nem inkorrekt. A felmentés a gyerek érdeke. Nem inkorrekt. (Megint nem tudjuk, ebben neked mi az inkorrekt,mert megint nem árultad el.)
-Szülői megtévesztéssel?
V: Nem tudjuk, mert továbbra se árultad el, mivel tévesztettek meg. Hogy gyakorolnia kell a helyesírást, amit szóban elmondtak és írásban az szerepel, hogy ezt meg fogják tenni a fejlesztésen?
-Manipulációkkal? Hazugságokkal?
V: Nem tudjuk, mert a leírásodból továbbra se derült ki, hol a hazugság, manipuláció.
- És amiket szóban elmondanak miért nem vállalják fel írásban?(a fejlesztés felezhető szülői kérelemre, ha vmelyik óráit fedi?)
V: Értelemszerűen, mivel a fejlesztéseket ők írják elő, de az iskolának kell teljesíteni, ők nem írhatnak le semmit az iskola nevében.(Erre is én magam válaszoltam.)
Ezek az 1. oldal kérdései, amelyre mind kaptál választ, miközben se füle, se farka nincs a kérdéseknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!