Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyermek baleset esetén a...

Gyermek baleset esetén a kórház kiküldi a gyerekvédelmiseket?

Figyelt kérdés
Kisfiammal bekerültünk a Bethesdába az égési osztályra. Vegyszer égette meg. Ilyenkor a kórház kiküldi a gyerekvédelmiseket? Ha igen akkor mit vizsgálnak?

#Gyermekvédelmi szakszolgálat
2021. febr. 7. 13:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Attól függ, milyen súlyos a sérülés, mit mond a szülő és a ygerek hogy történt. De ez miért probléma?
2021. febr. 7. 14:06
 2/17 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem súlyos a sérülése. Azért kérdezem, mert közölték velem, hogy elvehetik a fiaimat 😭 azért érdekel, hogy mit vizsgálnak, hogy minden tökéletes legyen és ne tudjanak semmibe belekötni.
2021. febr. 7. 14:09
 3/17 anonim ***** válasza:
90%

Ritka bunkó volt, aki ezt mondta neked.

Ha egy sima baleset volt, akkor nem lesz semmi. Ha ki is mennek, akkor legfeljebb elmondják, hogy a vegyszer szar helyen van, tedd inkább a felső zárható szekrénybe.

2021. febr. 7. 14:13
 4/17 anonim ***** válasza:
37%

Azért ha neked ilyen esetben az a legnagypbb gondod, hogy lehet a gyerekvédelmiseket átvágni, hogy ne tudjanak belédkötni, az igencsak negatívan minösít téged.

Másrészt nem mindegy, mekkora a gyerek, milyen vegyszerröl van szó, milyen súlyos az állapota és mennyire a te felelötlenséged okozta a balesetet. (Érzésem szerint - meg a kérdésed másokik fele alapján - ineg valószínü, hoyg te nem figyeltél a gyerekre vagy/és nem biztosítottad a vegyszert megfelelö módon)

2021. febr. 7. 14:15
 5/17 anonim ***** válasza:
95%
Nekünk kiküldtèk. A kòrhàzban bunkòk voltak, a gyermekvèdelmis nem. Költözèsnèl hozzàfèrt a dèdi holmijàhoz, abbòl nyelt le egy gyógyszernek tűnő valamit.
2021. febr. 7. 14:35
 6/17 anonim ***** válasza:
93%

Kiküldik :(

Fiam leesett a kerti mászókáról, enyhe fejsérülése lett, csak varni kellett.

Már a balesetin nagyon bunkón közölték ennek az ügynek lesz folytatása.

2021. febr. 7. 14:59
 7/17 anonim ***** válasza:
93%
Én egyszer takarítottam és a kisebbik fiam közben hidegvzsíroldót fújt a nagyobbik fejére, csak egy spricc volt, de rohantam a szemészeti ügyeletre. Engem nem fenyegettek ilyenekkel és nem is küldtek rám senkit.
2021. febr. 7. 15:05
 8/17 anonim ***** válasza:
91%
Öcsém elég élénk gyerek volt, több balesete is volt, de sosem kuldtek ránk senkit. Szerintem attól is függ, milyen a sérülés. Vegyszer okozta égés azért elég egyértelmű gondatlanság. Rossz helyen volt. Most nem azt mondom, bárkivel előfordul, de ilyen esetben el tudom képzelni, hogy kiküldenek valakit körülnézni, hogy mégis milyen a környezet úgy általában. Mondjuk az, hogy valahonnan leesik a gyerek nem tűnik extremnek, szóval nem is ertem ott miért kötekedtek.
2021. febr. 7. 15:17
 9/17 anonim ***** válasza:
85%
Én minden évben eltörtem vagy kificamítottam valamimet mert balfaşzkodtam, már a balesetin bicebócának hívtak, de sose hívtak ki senkit. Jó sokat változott a világ.
2021. febr. 7. 16:11
 10/17 anonim ***** válasza:
27%

Nemrég voltunk bent a traumatológián, a gyerek kiszállt a kádból zuhanyzás után(most tanulja) és elcsúszott. Olyan rosszul esett, hogy a fejét a kád szélébe verte, gigantikus púp lett a tarkójánál, hányt és zavart volt. Agyrázkódása lett, bent tartották egy napra, vele voltam én is. Nem voltam ott a baleset helyszínén, de ha ott vagyok se tudom elkapni..

Engem nem vettek elő, nem jött senki, sőt a doki(másnap, mikor a gyerek jól volt és összevissza ugrált az ágyon, nem tudtam fekve tartani) meg is jegyezte, hogy “addig jár a korsó a kútra”.. Még mérges is voltam, hogy mondhat ilyet egy balesetre, mintha magának akarta volna direkt csinálni..

Szerintem nem lesz semmi, bár nem tudom, nálatok hogy történt.

Nálunk a vegyszerek(hypo, domestos) a mosdó alatt vannak egy nyitható szekrényben, jó hátul, mert alig használjuk, a gyerek a pókhálók miatt közelébe se megy, a csokit fent tartjuk egy magas szekrényben, odatolja a széket és kivesz belőle..

Kulcsrazárni szerintem túl durva.

Milyen vegyszer volt? Szerintem senkinek sincs kulcsra zárható tisztítószeres szekrénye, én legalábbis még sosem láttam senkinél ilyet a fürdőben.

2021. febr. 7. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!