Gyermek baleset esetén a kórház kiküldi a gyerekvédelmiseket?
Ritka bunkó volt, aki ezt mondta neked.
Ha egy sima baleset volt, akkor nem lesz semmi. Ha ki is mennek, akkor legfeljebb elmondják, hogy a vegyszer szar helyen van, tedd inkább a felső zárható szekrénybe.
Azért ha neked ilyen esetben az a legnagypbb gondod, hogy lehet a gyerekvédelmiseket átvágni, hogy ne tudjanak belédkötni, az igencsak negatívan minösít téged.
Másrészt nem mindegy, mekkora a gyerek, milyen vegyszerröl van szó, milyen súlyos az állapota és mennyire a te felelötlenséged okozta a balesetet. (Érzésem szerint - meg a kérdésed másokik fele alapján - ineg valószínü, hoyg te nem figyeltél a gyerekre vagy/és nem biztosítottad a vegyszert megfelelö módon)
Kiküldik :(
Fiam leesett a kerti mászókáról, enyhe fejsérülése lett, csak varni kellett.
Már a balesetin nagyon bunkón közölték ennek az ügynek lesz folytatása.
Nemrég voltunk bent a traumatológián, a gyerek kiszállt a kádból zuhanyzás után(most tanulja) és elcsúszott. Olyan rosszul esett, hogy a fejét a kád szélébe verte, gigantikus púp lett a tarkójánál, hányt és zavart volt. Agyrázkódása lett, bent tartották egy napra, vele voltam én is. Nem voltam ott a baleset helyszínén, de ha ott vagyok se tudom elkapni..
Engem nem vettek elő, nem jött senki, sőt a doki(másnap, mikor a gyerek jól volt és összevissza ugrált az ágyon, nem tudtam fekve tartani) meg is jegyezte, hogy “addig jár a korsó a kútra”.. Még mérges is voltam, hogy mondhat ilyet egy balesetre, mintha magának akarta volna direkt csinálni..
Szerintem nem lesz semmi, bár nem tudom, nálatok hogy történt.
Nálunk a vegyszerek(hypo, domestos) a mosdó alatt vannak egy nyitható szekrényben, jó hátul, mert alig használjuk, a gyerek a pókhálók miatt közelébe se megy, a csokit fent tartjuk egy magas szekrényben, odatolja a széket és kivesz belőle..
Kulcsrazárni szerintem túl durva.
Milyen vegyszer volt? Szerintem senkinek sincs kulcsra zárható tisztítószeres szekrénye, én legalábbis még sosem láttam senkinél ilyet a fürdőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!