Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért érzem rosszul magam ettől?

Miért érzem rosszul magam ettől?

Figyelt kérdés

Akarva akaratlanul is belebotlok régi, vagy távoli ismerősökbe a közösségi oldalakon, és vannak köztük nagyon népszerűek is, akik jól házasodtak, vagy gyönyörűek, tehetségesek stb, nem ez a lényeg.

Az egyik most tudatta egy szép képpel, hogy babát vár. 1 óra alatt 800+ lájkot kapott instagramon a képre.

Az lenne a kérdésem, hogy nekem ez miért rombolja az önbizalmam, amikor én tudatosan kerülöm a posztolást, egy képem és sincs fent, mintha most regisztráltam volna.

Szokott más is így érezni?

Mindenki el van ájulva a hírtől a kommentekben. Olyan hülye gondolatok futnak át az agyamon, hogy most az egész világ az ő lába előtt hever, az én babám pedig csak nekem és a férjemnek számít. Mi van velem? :(

2023. szept. 14. 20:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8%

Igen, anyámnak is sikerült. De nem is rinyált màsok elismeréséért a neten csak azért, mert sikeresen dugott apámmal, aztán ki is pottyantott két kölyköt.És nem is érezte magát emiatt különlegességnek. Neki valahogyan nem volt szüksége arra, hogy emiatt sztároltassa magát.A szűk családi körön kívül meg mindenki leszarja mások kölykeit. Ideje lenne felfogni végre.

Nekem is érdekes módon sikerült ezt megérteni, hogy az enyém sem érdekel rajtam kívül senkit. És nem is lettem valaki azért, mert a szexnek lett következménye nálam is. Ez természetes dolog az életben. Nem jàr érte körül rajongás, főleg nem a szinte soha nem is látott ismerősöktől.

2023. szept. 15. 14:35
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Igen, anyád nem nagyon érezhetett veled kapcsolatban semmi különlegeset. Azért lettél ilyen. Ezt adta tovább neked, hogy tovább adhasd te is annak a szerencsétlen kisgyereknek, aki meg a tiéd.
2023. szept. 15. 14:52
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Te olyan különleges vagy, mert sikeresen kipottyantottak? Abszolút nem. Ugyanolyan büdöset szarsz, mint más. Ennyi.
2023. szept. 15. 15:42
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Pfuj, micsoda keserű ogre ez...
2023. szept. 15. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!