Miért irigyek egyes kismamák? Miért én érzem ez miatt rosszul magam? Ez normális?
Engem nem érdekelt soha, hogy másnak mi van, az enyémmel foglalkoztam. Őszintén szólva kissé viccesnek is tartom ezt "mindenből a legdrágábbat" hozzáállást, főleg babacuccok terén.
Azt viszont nem tudom, te miért érzed rosszul magad emiatt. Te az vagy, akinek nem elég drága, vagy az, aki hallja, vagy az aki mondja?
Hozzam nem jar olyan aki irigy ram, senki nem jar csak azert mert kismama- felénk is vannak de ettől nem lett klub- a barátnőim meg nem irigyek.
Ha nektek ugy jo hogy ezek vannak akkor ne érdekeljen masnak mi a jo, 3 evvel ezelőtt en is mas szempontok alapján vásároltam mint most a kistesonak, de ha valaki szerint hülyeséget vettem,nem érdekelt. Persze sok dolog volt amire utólag (melyen magamban ) en is azt mondtam.
Boldog babavarast
Én sem találkoztam még ilyennel, vagy legalábbis nem ilyen szinten. Ha nálatok ez ennyire "általános" dolog, akkor szerintem Veled van a gond, nem a vendégekkel. Esetleg te értékeled másképp. Vagy túl dicsekvő vagy, vagy olyan a viselkedésed amivel negatív érzéseket váltasz ki belőlük.
Őszintén szólva a kérdésed alapján nekem sem tűnsz szimpatikusnak, nem tudom eldönteni, igazából miért is írtad ki a kérdést. Tényleg bántanak ezek a megjegyzések, vagy csak jól esik itt is felvágni azzal, hogy nektek mikre telik, és hogy mások mennyire irigyek rátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!