Általában miért szeretik az emberek a nagycsaládot, azaz ha több gyerek is van?
Most ez nem hergelés, vagy provokáció lenne, meg nem is az, hogy én beleszóljak akárkinek az életébe, hogy miért vállal mondjuk 3+ gyereket (a CSOK-ot most hagyjuk ki ebből). :)
Hanem csak néha szimplán felmerül bennem ez a kérdés, mert hát ugye minél több gyerkőc van egy családban, annál nagyobb zsivaly, szervezés, költség, DE! annál több öröm, szeretet és boldogság. (tapasztalatom szerint)
Viszont általánosságban meg a legtöbb szülő szokott panaszkodni, hogy egy idő után már csak ordít a gyerekekkel, mert unja a rengeteg kiabálást, szaladgálást, esetleg marakodnak, nem fogadnak szót, de mások meg szinte sosem idegeskednek, ordítanak a gyerekekre, hanem boldogságban, nevetésben élnek, és így élvezik az életet.
Akkor most valakinek potyatürelme van, és egyszer sem ég ki, vagy dühödik fel a gyerekek miatt, vagy igen, csak nem mer panaszkodni?
#20.
Ez nettó hülyeség! 4 Fiam van, mindegyik elég figyelmet kap, van külön szobájuk és nem járnak a szomszédba fagyizni, még néha hozzánk jönnek barátok! Ahol nem foglalkoznak velük, ott szerintem eggyel sem. Mindig együtt eszünk, minden hónapban elmegyünk valahova velük külön-külön is. Van anya és apa nap mindenkinek. Bármit elmondhatnak nekünk, ha igénylik. Soha nem kell senkinek vigyázni S kisebbre, hiszen magunknak vállaltuk, nem Nekik. Imádjuk minden percét az életünknek. Ketten vagyunk a Férjemmel mindenre, de ezt vállaltuk, nem nyafogunk! ❤️
Ötletem sincs. Szerintem egy gyerek is több a kelleténél😂
Amúgy egy hete voltunk a férjemmel egy esküvőn ahol épp fültanúja voltam, hogy az egyik 2 kisgyerekes anyuka panaszkodott a másiknak, hogy alig várja hogy kirepüljenek a gyerekek (7 és 2 évesek egyébként) , elköltözzenek, mert már nagyon sok nyűg van velük, idegesítik. Hát gondoltam magamban, jól kezdődik szerencsétlenek élete....
Még ha nem dolgozik az egyik szülő, akkor sem jut elég figyelem 4 gyerekekre. Nem annyi, mintha egy vagy max kettő lenne.
Láttam videót 5 gyerekes szülőtől, mondta h úgy foglalkozik egyénenként a gyerekekkel, hogy minden nap más segíthet neki megteríteni.... hatalmas lehet ott a figyelem..
#24 na mondjuk vannak akiknek az életük 100%-osan a gyerekek és az ő igényeik körül forognak.
Mondjuk én már ezt se tudnám csinálni...
Na, akkor ezeknek is nagyon kellett gyerek. 😁😁😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!