Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, van még aki szoptatás...

Anyukák, van még aki szoptatás után szégyenli a melleit?

Figyelt kérdés

Sosem voltam elégedett a melleimmel, kicsik voltak és nem is túl formásak, de a szoptatás után vállalhatatlannak érzem őket. Mint két üres kicsi tejeszacskó. Már több mint fél éve nem szoptatok, szóval sok javulást már nem várok. Igazából ruhában nem zavar, felöltözve, sőt bikiniben is úgy nézek ki mint szülés előtt, de meztelenül nagyon kényelmetlenül érzem magam, még a férjem előtt is. Ez szex közben is problémát okoz, mert ha leveszem a melltartót, feszengek, takargatom őket, nem tudok felszabadult lenni. Volt hogy magamon hagytam, de az meg a párom zavarja, azt mondja neki mindegy hogy néznek ki, látni szeretné őket. Egyébként azt végképp nem bírom elviselni, hogy hozzáérjen. Megműttetni nem szeretném, félek is tőle, és a páromnak sem tetszenek a műmellek, még a természetes hatású sem.

El akarom fogadni magam, de nem megy. Érez valaki így? Tudtatok változtatni ezen?

#szoptatás #szexualitás #Lógós mellek
2023. szept. 9. 10:02
 1/8 anonim ***** válasza:
12%
Nem, én nem vagyok ennyire gátlásos típus. Nem is izgat, hogy nézek ki, csak essünk túl a dolgon végre. Az nem segít esetleg, ha néhány kilót felszednél?
2023. szept. 9. 10:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem.ket gyereket szoptattam.

Itthon a férjemet nem zavarja,máshol meg nem vetkőzök.

Ha egy jó minőségű normális melltartót veszek fel senki meg nem mondja,hogy szoptattam,és lóg a mellem.

2023. szept. 9. 10:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én tudom mit érzel, kb ugyan igy vagyok én is. Terhesség előtt kicsik voltak, aztán szoptatás alatt nőttek sokat, csak ahogy vége lett a szoptatásnak, mint az üres tejeszacskók olyanok lettek.

Most a második babámat várom, igy ujra "feltöltődtek" kicsit. Nekem tervben van a későbbiekben egy műtét, de én nem szilikonra gondoltam, csak felvarratni, hogy ha már kicsik, legalább ne lógjanak. Férjemet a lógós állapot sem zavarja, de engem nagyon. A mű mell neki sem tetszene, meg nekem sem, de egy kis "renoválás" még belefér szerintem.

2023. szept. 9. 11:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Biztos van. Én előtte "szégyelltem", mert konkrétan nem volt. 65AA tinimelltartó nagy volt. Össz. 4 év szoptatás után jobb, mint volt.

A privátozó gyökereknek üzenem: letiltottam, így nem csak válaszolni, olvasni se fpgom, nem tudod verni a gondolatra se!

2023. szept. 9. 11:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyok mint Te kérdező. Mintha magamat olvasnám. Ráadásul nekem érzéketlenek is lettek, pedig terhesség előtt nagyon érzékenyek voltak.

Mondjuk most megint szoptatom a második babámat és most “van” mellem és hát a férjemen is látom, hogy ez tetszik neki.

Na de ha már nem szoptatok… nem lesz mit nézni, tapizgatnia. És ráadásul ezekután fogadjam el, hogy nekem nincs mellem…

2023. szept. 9. 15:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is lógnak. Műtétre nem tudom rávenni magam, a férjemet pedig nem zavarja, szex közben is imádja őket, zuhanyozni is együtt szoktunk szóval úgy is látja. Én elfogadtam a helyzetet, más véleménye meg abszolut hidegen hagy. Ha a férjed szeret, így is szeretni és kívánni fog. Ha nem akkor az a pasi olyan is...
2023. szept. 9. 17:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Okádékok lettek! Ha hanyatt fekszek kifolynak oldalra, a bimbókat szembe lehet állítani egymással, lehajolva mint a tehén tőgye... Hozzá a bimbóudvarok hatalmasra nőttek és nem is egyformák, az egyik egy otromba csepp alakú, a másik ilyen 10x13 (igen lemértem) centis ovális valami ami mivel a hajlásban van még nyújtottabbbak tűnik... Borzalmasak, melltaróban sem néznek ki elfogadhatóan, mert összegyűrődnek. Ha lenne pénzem már régen megcsináltattam volna! (majdnem 5 éve nem szoptatok)
2023. szept. 9. 18:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Én csak most látom a kérdést. Hasonló a helyzet itt is, kicsi mellek, 2 gyereket szoptattam, akkor megnőttek, aztán most 2 leeresztett lufi és ráadásul aszimmetrikusak. Én sem akarok szilikont, viszont úgy tudom, hogy kis mellet nem tudnak felvarrni implantátum nélkül. De ha mégsem így van, javítsatok ki, akkor megyek is felvarratni.
2023. okt. 16. 13:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!