Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan kell igazolni, hogy 3...

Hogyan kell igazolni, hogy 3 gyerekes család vagyunk?

Figyelt kérdés
A lányom kitalálta, hogy mégis enne a menzán. 3 gyerekünk van és úgy féláron lenne. Soha nem volt szükségünk még ezt igazolni. Milyen papír szükséges a kedvezményes étkezeshez? Köszönöm!
2023. szept. 3. 13:07
 1/6 anonim ***** válasza:
32%
Ha számlára megy , és otthon is ki tudod nyomtatni , akkor a szàmlatörténetből kinyomtatod a családi összegét , amit utalnak.
2023. szept. 3. 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a családi pótlékról kérnek egy igazolást, hogy 3 gyerek után kapjuk. A kormányhivatalokban a családtámogatási osztályon tudsz kérni, vagy ügyfélkapun keresztül. (Hatósági igazolás a neve)
2023. szept. 3. 13:19
 3/6 anonim ***** válasza:
95%

Nekünk az egyik suliban csak egy nagycsaládos nyilatkozatot kellett kitöltenünk, de a másik suliban (egyházi) kértek MÁK igazolást az étkezéshez vagy bankszámlakivonat másolatát, amin látszik, hogy csp-ot kapunk...

Szerintem az a fix, ha rákérdezel az adott sulinál.

2023. szept. 3. 13:20
 4/6 anonim ***** válasza:
87%

Nálunk elfogadják azt, amit én otthon kinyomtatok.

Ezt a saját iskolátokban kell megkérdezni , mit fogadnak el.

#1 voltam

2023. szept. 3. 13:21
 5/6 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk a családi pótlék határozat másolatát kérik.
2023. szept. 3. 16:25
 6/6 anonim ***** válasza:
83%
Családi pótlék határozat kellett nekünk is.
2023. szept. 3. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!