Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan család az ismeretsèg...

Van olyan család az ismeretsègi körödben, ahol a gyerekek nevei együtt valami érdekeset adnak ki?

Figyelt kérdés

Nekem a következők:

Anna, Kari és Nina, összeolvasva, mintha Anna Karenina lenne.

A gyerekek nevènek kezdőbetűi egy latin kifejezést adnak ki, az utolsó 2 betű hiànyzik.

Piroska a làny, a fiú màsodik keresztneve Farkas.

Adél és Léda, a 2 gyerek neve megfordìtva ugyanaz.

Csupa ugyanolyan kezdőbetűjű név.

Fás èlőhelyre utaló vezetèknèv, mindkèt lànynak viràgneve van.

2023. ápr. 30. 00:39
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Még kettő eszembe jutott, a szülők nevènek kezdőbetűjèvel kezdődő keresztneveket kapott mindkèt gyerek. Anya nevènek kezdőbetűje A, apàè J. A gyerekek 2 keresztnevènek kezdőbetűi A, J. Viccesen rövidìtve AJ1 és AJ2 -kènt is emlegettek màr őket.

Màsik: azèrt kaptak direkt ugyanolyan kezdőbetűjű nevet, hogy ne kelljen ùjramonogrammozni a holmikat òvodàba, iskolàba.

2023. ápr. 30. 00:43
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ikerpár. Az egyik Regős a másik Bendegúz.
2023. ápr. 30. 00:46
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmi ilyen szándékosságról nem tudok az ismerettségi körömben. Legfeljebb azonos eredetű neveket választanak a szülők, pl. Nimród és Botond, Natasa és Olga.
2023. ápr. 30. 00:47
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nápoly környékén éltem sokáig, volt egy focirajongó apuka, a gyerekek neve: Diego, Mara, Dona.
2023. ápr. 30. 01:01
 5/15 anonim ***** válasza:
81%
A lányunk “A” betűs. Az öccse júniusban születik, ő is “A” betűs nevet kapott, de semmi szándékosság nincs benne, így alakult. Viszont akkor már ha lesz harmadik esetleg, akkor azt beszéltük a férjemmel, hogy neki is “A”-val kezdődő nevet keresünk, hogy ne lógjon ki a sorból, vagy hogy fogalmazzak. De nem érzem, hogy ettől a gyerekeink vagy a családunk valami különleges lenne, nem fogjuk erre senkinek felhívni a figyelmét, vagy mittudomén. Ez csak a mi “szórakoztatásunkra” van, nincs ennek semmi jelentősége.
2023. ápr. 30. 07:54
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ismerősöm, hárman tesók, mindhármuk monogramja F.A.R.
2023. ápr. 30. 08:02
 7/15 anonim ***** válasza:
88%
Kislányom második keresztneve Tünde, a kisfiamé Csongor.
2023. ápr. 30. 08:31
 8/15 anonim ***** válasza:
61%

A lányaim Blanka és Flóra, mikor felismertem benne a logikát, szerettem volna a harmadiknak is hasonlót, ha lány lett volna, tetszett volna a Glória vagy a Glenda (na jó, azért ezek kissé erőltetettek :) )

De ebből a szempontból sajnos fiú lett, így el kellett engednem a dolgot, mert se Placidot, se Kleofást nem szerettünk volna adni neki. :D

2023. ápr. 30. 08:38
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Unokatesómék ikrek

Tímea

Noèmi

( akkor jött ki az Aranyember film)

2023. ápr. 30. 10:42
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Én sokáig 3 gyereket akartam, 2 lányt és 1fiút. Azt hittem, úgy is lesz. Megvolt a nevük, a lányoknak B, J kezdőbetűs, a fiúnak Á, mert azok tetszettek. El is képzeltem, hogy majd kint lesz a gyerekszoba ajtaján, hogy BÁJ😂 (Közös szoba picinek, mert kis korkülönbség és a lányok ikrek🤣)

Nyilván nem így lett. Egy gyerekem sincs, és már nagyon max.1betű kerülhet az ajtóra a korom miatt.😕

2023. ápr. 30. 10:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!