Volt már életveszélyben a gyereketek?
Beleesett a kertitóba.
Ha a nagyobbik fiam nem kezd el ordítani nekem, nem veszem észre egyből.
8 éves korában fogta magát, és átrohant egy közepesen forgalmas úton, mert észrevette ott egy barátját. Satufékkel, csikorogva állt meg az éppen arra jövő autó. Az azért elég meleg helyzet volt.
Előtte pár héttel történt Budapesten, hogy egy ugyanilyen korú gyereket halálra gázolt a busz, akkor kikerestem neki azt a híradóban, és leültettem megnézni, hogy akár így is járhatott volna.
Igen, mindegyik 1x.
A nagyobbik lányom a kifejezett tiltásunk ellenére belelépett a forró vízzel teli kádba. Én addig az újszülött húgát etettem, az exem meg újabb kör vízért fordult.
Szerencsére csak az egyik lábfeje égett meg, nem egész testtel esett bele. Másod-harmadfokú égése lett, de szépen meggyógyult, azon részen csak pigmen hiánya van, már 13 éves.
Kisebbik lányom meg egyszer másfél évesen kirántotta magát a kezemből és villámgyorsan kifutott az amúgy forgalmas útra. Nyár volt, összeizzadt a kezünk és egész egyszerűen kicsúszott. Az volt a szerencse, hogy éppen akkor nem jött autó. De azért utána legalább egy órát zokogtam a gyereket ölelve, olyan sokkos állapotba kerültem.
A kisfiamnál ennyire nem volt durva de akkor is megijedtem, mikor a medence szélén behajolt a kis vödrével és fejjel beleesett. Párom a vízben volt, rögtön kirántotta. Semmi baja nem lett egy kis ijedtségen kívül. De azért szívbajt kaptam, mert én nem tudok úszni, félek is a víztől, ha rajtam múlna, sose menne vízközelbe :D
Jaj, a szívem összeszorul, amiket írtok :/
Nálunk lázgörcsöt kapott a kisfiam 1 évesen, de szerencsére "sima" lázgörcse volt, mire kiért a mentő, elmúlt, de már kékült a szája, sosem felejtem el...
Belecsúszott a Dunába Bajánál a kompnál. Észrevett egy műanyagpalackot a vízben, amit ki akart szedni. Mohás volt a kő, megcsúszott és fenékre ült. Derékig volt kb. a vízben. Aztán fel akart állni és újra visszacsúszott. 2 méterre ültem tőle. A hajón lévő matróz kezében már ott volt a mentőkarika. November volt, rohantunk vele a kocsihoz hogy le tudjuk szedni róla a vizes nadrágot.
A hideg is kiver minden egyes alkalommal, ha eszembe jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!