Méhen kívüli terhesség hány hetesen válhat életveszélyessé? Akinek volt tapasztalata írjon, mikor derült ki voltak-e panaszok?
Nekem már 2x volt, úgyhogy tapasztalt róka vagyok ez ügyben!
Menzi kimaradása után 1 héttel, tehát 5 hetesen csináltam tesztet, pozitív, másnap boldogan rohantam a dokihoz, aki nem látta a terhességet. Mondta biztos még kicsi ,majd a jövőhéten újra megnéz. Néhány nap múlva kicsit elkezdtem barnázni, vérezgetni, majd elkezdett fájdolgálni az oldalam, és 6 hetesen eléggé vészes állapotban megműtöttek.
A másodiknál már elővigyázatosabbak voltunk. Ahogy kiderült hogy terhes vagyok 2 naponta mentem uh-ra és vérvételre (nézték a HCG hormont) Így még időben észrevették,hogy ez is méhen kívül van, úgyhogy nem vártuk meg a barnázgatást és a fájdalmat.
A végeredmény az hogy nincs meg egyik petevezetékem se ezért lombikkal lesz babánk!
Velem is ugyanez volt a múlt héten! Elmentem 4 hetesen orvoshoz, nem látta a terhességet sem ő, sem az ultrahangos! Mondta ugyan, hogy korán mentem, de lehet, hogy méhen kívül van! Az elejét a mondatnak meg sem hallottam, csak azon agyaltam, hogy jó helyen van-e! Másnap mentem vérvételre, abból megállapították, hogy 4 hetes lehet, egy hét múlva kellett visszamennem vizsgálatra! 5 hetesen már 10 mm-es petezsákot látott, szerencsére jó helyen van! biztos vagyok benne, hogy egy hét múlva ott lesz a pocaklakó a megfelelő helyen!Szerintem csak azért nem látták még, mert később fogant! Bocsi, hogy hosszú voltam!
5+2 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!