Ilyenkor mennyire "kell" a gyerek szavára adni?
Sajnos, vagy nem sajnos nagyon más generáció van készülőben.
A mostani gyerekek egészen más mentalitásban nőnek fel mint én pl, annó.
És most tegyük félre a szülői szigort, az alapvető normákat amiket a gyereknek tanítunk.
Mert ez a társadalom, egészen más.
Ott az internet, a tik tok, és az ezekhez hasonló platformok, a gyerekek minden féle olyan infókat látnak, fogadnak be, amik arra sarkallják őket hogy minél hamarabb fel kell nőniük.
Nekem nincs gyerekem, fiatal is lennék hozza…
De, van egy pár unokahugom, és hugom.
Mondanom sem kell egészen más a felfogásuk mint nekem, ennyi idősen volt.
Például… az unokahugom nem régiben el kezdett nekem arról beszélni hogy miért pusztul a világ, mert látott erről egy tik tok videót.
A hugom pedig, aki 13 éves, folyamatosan meséli hogy mi zajlik az osztálytarsai köreiben. Nem folyók bele inkább, de én ennyi idősen ettem a fikámat.
A mai generáció eltorzult.
Lányom is nemrég elajandekozta a játékai nagy részét (9 éves)
Én már játékot nem is veszek neki,nem is kéri,max tarsast,mert azt szereti
13 évesen a fikádat etted, de szerinted a mai generáció eltorzult? Vannak bajok. 😅
30 éve is volt már, aki 13 évesen kefélt orrba-szájba, nem kell ez a "bezzeg az én időmben" duma.
A ruhát szeretne meg csecsebecsét akkor azt vennék neki ajándékba.
A lányom most lett 8 éves. Nem kért játékot szülinapjára. Színházba szeretne menni. Így jegyeket vettünk.
A mamától pedig kirándulást kapott.
A játékait megbeszélnénk h melyiktől válhat meg.
A társasokat mi sem szoktuk eladni azokkal játszunk még felnőtt ként is.
De a millió plüss, vagy a 100.barbi felőlem mehetne a háztól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!