Panelházban mennyire hallatszik, ha agyerek fel alá
rohangál egy órán át? Faltól falig. Zokniban. Esetleg
szőnyegen.
Zajnyelő szőnyeget kell tenni mindenhová, akkor nem lesz annyira zavaró
2023. aug. 21. 07:04
Haptapi, problem solved.
Miért megy valaki autival panelbe? Mert nem engedhet meg többet. Egy "problémás" gyerek kétszer háromszor annyiba kerül mint egy egészséges.
2023. aug. 21. 07:54
Hallatszik. Minden. Borzasztóan.
A fürdőben konkrétan olyan, mintha az alattam/felettem lakóval együtt fürödnék, a budin mintha együtt sz*rnánk. A nappaliban a falszomszédot szinte szóról szóra értem és ha valaki csak sarokra lép is dübög a mennyezet.
DE! Szerencsésebb esetben olyan szomszédaid lesznek, akik ezt megszokták és elfogadják. Én nem tudtam, ezért el is költöztünk inkább.
2023. aug. 21. 08:14
Engem nem zavarna. Az állat módon viselkedő FELNŐTT szomszédok zavarnak, egy gyerek nem.
2023. aug. 21. 08:35
14es, ezek szerint feletted nem lakott még gyerek. Aki felettem lakik, már hétvégén is 6kor fentvan, és kiabál, ugrál, kismotorozik a lakásban.
Mikor otthon vannak(kb mindig) tőle zeng az én lakásom is.
2023. aug. 21. 14:12
Ne akarjatok az utált szomszédok lenni, direkt magatoknak csináljátok csak a bajt azzal hogy direkt panelben költöztök miközben tudjátok hogy ez a gyerek szokása.
2023. aug. 21. 15:58
16, adakozz, aztán mennek máshova.
2023. aug. 21. 16:09
16# Ennyi erővel fiatalok se költözzenek panelbe és tartsanak házibulit,mert mindenkit zavar. Sajnos még is megteszik,heti többször,reggelig hányásig. Szerinted a kérdező azért akar panelba menni,mert lenne más opció,de ő inkább ezt választja? Pici empátia lehetne legalább. Panelba az menjen,aki tud alkalmazkodni a hangokhoz,ennyi. Ha te nem tudsz,ne menj. Nekünk volt rohangáló gyerek fenti szomszéd. Tudod mi volt az igazán zavaró?Nem a gyerek...hanem az idióta szülei,akik már reggel 6-kor üvöltették a zenét 10-ig,én meg pihentem volna éjszakai műszak után.
2023. aug. 21. 22:30
A nyugger szomszéd meg bömbölteti az Izaurát, mert fél méterről sem hallja már a max hangerőn. Welcome, meg is érkeztünk, senkinek nem való a panel ezekszerint...
A társasház ilyen. Több generáció együttélése, ami hanghatásokkal jár. Aki lakásba költözik, annak ezt el kell fogadni és jobb esetben próbál tenni azért, hogy mérsékelje a hanghatást, hogy kevésbé legyen zavaró mások számára.
2023. aug. 21. 23:41
20/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ha arányaiban hasonló lesz a rekció, nem biztos, hogy boldog életünk lesz. Két beteg gyereket nevelek, ebből egyik a zajos a rohangálás miatt. Összes tartalék felélve, hisz havi 200ezer minimum az orvos, fejlesztés, gyógyszer stb. El kell adni a családi házunkat és kisebbe költözni, amin már legalább az udvarra nem kell költeni. És marad tartalék is a továbbiakhoz. Itt egy kisebb , de kész családi ház minimum 35 millió, amire az idő múlásával azért kell költeni, mint a sajáton is tapasztaljuk panel 18-tól már van. A pénz meg kell , nincs mese, nincs családi támogatottságunk. Mi nagyon akarunk alkalmazkodni, mindig mindenhol, valószínű valaha ebbe fogok belebetegedni. De az autista gyerek ezzel nem igazán foglalkozik ..még...
További kérdések: