Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Panelházban mennyire hallatszi...

Panelházban mennyire hallatszik, ha agyerek fel alá rohangál egy órán át? Faltól falig. Zokniban. Esetleg szőnyegen.

Figyelt kérdés
Autista gyerekkel panelba tervezünk költözni. Ez az egy ami zavarhatja a szomszédokat, hogy fel-alá szaladgál. Sosem laktam panelban, nem akarok konfrontálódni, elsősorban első emeletit keresek, de kicsi az esély. 3-dik emeleti már lenne, ami szimpatikus, de így nem tudom. Napjában többször csinálja, faltól falig rohangál. Nagyon zavaró a lentebb lakóknak?
2023. aug. 20. 22:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%
Zajnyelő szőnyeget kell tenni mindenhová, akkor nem lesz annyira zavaró
2023. aug. 21. 07:04
 12/24 anonim ***** válasza:
87%

Haptapi, problem solved.

Miért megy valaki autival panelbe? Mert nem engedhet meg többet. Egy "problémás" gyerek kétszer háromszor annyiba kerül mint egy egészséges.

2023. aug. 21. 07:54
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Hallatszik. Minden. Borzasztóan.

A fürdőben konkrétan olyan, mintha az alattam/felettem lakóval együtt fürödnék, a budin mintha együtt sz*rnánk. A nappaliban a falszomszédot szinte szóról szóra értem és ha valaki csak sarokra lép is dübög a mennyezet.

DE! Szerencsésebb esetben olyan szomszédaid lesznek, akik ezt megszokták és elfogadják. Én nem tudtam, ezért el is költöztünk inkább.

2023. aug. 21. 08:14
 14/24 anonim ***** válasza:
21%
Engem nem zavarna. Az állat módon viselkedő FELNŐTT szomszédok zavarnak, egy gyerek nem.
2023. aug. 21. 08:35
 15/24 anonim ***** válasza:
56%

14es, ezek szerint feletted nem lakott még gyerek. Aki felettem lakik, már hétvégén is 6kor fentvan, és kiabál, ugrál, kismotorozik a lakásban.

Mikor otthon vannak(kb mindig) tőle zeng az én lakásom is.

2023. aug. 21. 14:12
 16/24 anonim ***** válasza:
22%
Ne akarjatok az utált szomszédok lenni, direkt magatoknak csináljátok csak a bajt azzal hogy direkt panelben költöztök miközben tudjátok hogy ez a gyerek szokása.
2023. aug. 21. 15:58
 17/24 anonim ***** válasza:
23%
16, adakozz, aztán mennek máshova.
2023. aug. 21. 16:09
 18/24 anonim ***** válasza:
16# Ennyi erővel fiatalok se költözzenek panelbe és tartsanak házibulit,mert mindenkit zavar. Sajnos még is megteszik,heti többször,reggelig hányásig. Szerinted a kérdező azért akar panelba menni,mert lenne más opció,de ő inkább ezt választja? Pici empátia lehetne legalább. Panelba az menjen,aki tud alkalmazkodni a hangokhoz,ennyi. Ha te nem tudsz,ne menj. Nekünk volt rohangáló gyerek fenti szomszéd. Tudod mi volt az igazán zavaró?Nem a gyerek...hanem az idióta szülei,akik már reggel 6-kor üvöltették a zenét 10-ig,én meg pihentem volna éjszakai műszak után.
2023. aug. 21. 22:30
 19/24 anonim ***** válasza:
47%

A nyugger szomszéd meg bömbölteti az Izaurát, mert fél méterről sem hallja már a max hangerőn. Welcome, meg is érkeztünk, senkinek nem való a panel ezekszerint...

A társasház ilyen. Több generáció együttélése, ami hanghatásokkal jár. Aki lakásba költözik, annak ezt el kell fogadni és jobb esetben próbál tenni azért, hogy mérsékelje a hanghatást, hogy kevésbé legyen zavaró mások számára.

2023. aug. 21. 23:41
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ha arányaiban hasonló lesz a rekció, nem biztos, hogy boldog életünk lesz. Két beteg gyereket nevelek, ebből egyik a zajos a rohangálás miatt. Összes tartalék felélve, hisz havi 200ezer minimum az orvos, fejlesztés, gyógyszer stb. El kell adni a családi házunkat és kisebbe költözni, amin már legalább az udvarra nem kell költeni. És marad tartalék is a továbbiakhoz. Itt egy kisebb , de kész családi ház minimum 35 millió, amire az idő múlásával azért kell költeni, mint a sajáton is tapasztaljuk panel 18-tól már van. A pénz meg kell , nincs mese, nincs családi támogatottságunk. Mi nagyon akarunk alkalmazkodni, mindig mindenhol, valószínű valaha ebbe fogok belebetegedni. De az autista gyerek ezzel nem igazán foglalkozik ..még...
2023. aug. 22. 09:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!