Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak én pánikolok vagy más is ?

Csak én pánikolok vagy más is ?

Figyelt kérdés
Idén 27-et töltöm. Kicsit pánikolva nézem,hogy a korosztályomban már sok mindenki házas,terhes vagy már legalább van egy gyermeke. Néha úgy érzem,hogy le vagyok maradva! Sajnos lassan minden nap vannak ilyen pillanataim mikor elgondolkozom,hogy mi lesz velem. Persze van egy tökéletes párkapcsolatom. De ezt talán azóta érzem mióta kiderült,hogy a húgom is terhes lett.

#terhesség #gyerekek #Biológiaióra
2023. aug. 19. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem normális ebben a korban elkezdeni gondolkozni ezen a témán. Az is sokat dob, ha a közeli környezetedben egyre több mindenkinek lesz családja, gyereke.

Nem vagy lemaradva, a te életed a saját tempójában halad. Te tudsz rajta gyorsítani, lassítani.

2023. aug. 19. 19:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindig van, ami miatt lehet panikolni.

En 25 eves vagyok,4 honapos a kisfiam, mar 5 eve hazasok vagyunk a ferjemmel (igen, koran hazasodtunk, csak ugy, kulonosebb oka nem volt).

En szeretem es elvezem az anyasagot, minden nehezsegevel egyutt (nyilvan, csak 4 honapnyi tapasztalatom van egyelore).

De a karrierem nem halad sehova. Eddig tanultam ezt, tanultam azt, soha nem fejeztem be semmit (pontosabban egy szakmat szereztem, de 2 egyetemet ott hagytam), mert fingom nincs, hogy mi erdekelne. Munkabol munkaba ugrottam, mindig felmondtam, mert untam a helyet, ahol vagyok.

Fogalmam nincs,”mi leszek, ha nagy leszek”.

En emiatt panikolok, le vagyok maradva, mert meg mindig csak ott tartok, ahol 18 evesen. Azaz, nem tudom, mi lesz, hogy lesz.

Mondjuk az a munkahely, ahonnan eljottem szulni, eppen nagyon tetszett, de nem tudom, akarom-e folytatni. Pedagogiai asszisztens vagyok egy oviban, elvezem, de nyilvan a fizetes nagyon keves. Es allandoan csak azon jar az agyam, hogy ez igy jo lesz-e, mi legyen…

Szoval panikolni es masokhoz hasonlitani magad, na azt mindig lehet.

Hogy megeri-e? Valoszinuleg nem.

2023. aug. 19. 20:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is így éreztem, de egyszerűen éretlen voltam. 30 évesen szültem. Kár lett volna elhamarkodni. A 2 évvel fiatalabb tesóm kicsit hamarabb szült. De én inkább megkönnyebbülést éreztem, nyilván irigységet is. Nyomasztott, hogy rajtam múlik, anya nagymama lesz-e.
2023. aug. 19. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hónap elején lettem 27 éves. Hónap közepén a 2. évfordulónk napján kérte meg a kezemet a párom. Én is sokszor azt érzem hogy késésben vagyok a korosztályomhoz képest. De 30 éves korom körül tervezünk majd gyereket. Ez sincs későn. 😊
2023. aug. 20. 14:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy lemaradva , ez nem verseny. Ne azért házasodj meg vallalj gyereket mert az xy osztálytarsadnak van. Én elmondom nem vagyok se házas és gyerekem sincs , de a környezetem nagy része már túl van 1-2 váláson és egyedülálló anya.
2023. aug. 20. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!