Nagyon félek a szüléstől.Szinte pánikolok. Aki hasonlóan félt,hogy küzdötte le?
Sziasztok!
Ha rá gondolok már rosszul vagyok,hányingerem van,nincs étvágyam már a napokban. Utolsó hetekben vagyunk,közeledik nagyon a szülés. (2 hét a kiírt). Iszonyatosan félek. Főleg,hogy tudom vajúdáskor egyedül leszek,idegen nőkkel.Aztán meg a szülőszobán mi fog történni..áhh mindentől félek.
Ugyanígy voltam.
Direkt nem gondoltam rá, kitöröltem az agyambol. Nem beszéltem róla és nem olvastam róla mert csak panikoltam. Direkt csak akkor mentem be a kórházba mikor már túl voltam a vajúdás nagy részén.
Szia,en meg csak 21hetes vagyok,de enis felek tole😊
Nyugi nem vagy ezzel egyedül.
Tuleszel rajta es elfejtesz mindent mikor a gyerkmekedet a kezedbe tartthatod😊legalabis en igy allok hozza😅
Császárt kértem🙈
Legalább őszinte vagyok🤷♀️ és nem bántam meg. Most újra terhes vagyok, sokáig vaciláltam mi legyen, de császár lesz most is.
Azt azért viccesnek tartom, hogy a természetes szüléstől féltek, de egy nagy hasi műtéttől nem. 😂😂😂
Elárulom, hogy a csaszarzsem csupa móka és kacagás. Épp annyira lehet baj mint természetes szülésnél
Én is féltem az utolsó hetekben de próbáltam hesegetni a gondolatot a szülésről. Én is a vajudás nagy részében itthon voltam.
Én pont hogy attól rettegtem hogy nehogy császár legyen, féltem a műtéttől. Egy szobába feküdtem egy császáros nővel hát nem cseréltem volna szegénnyel.
7 a progrmacsaszarnak kisebb a kockázata egyébként a babára nézve + ott tuti biztosan adnak erzestelenitest.
Talán egyenlobb lenne félelem szempontjából felmérni ha epiduralos vaginalis szülést lehetne választani a császárral szemben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!