Mit tegyek? Pánikolok
Ma 6 hetes a lányunk. Tegnap voltam 6hetes kontrollon, ahol kaptam fogamzásgatlót, este el is keztdem az első szemmel. A betegtájékoztatoban az van, 2 hét kiegészítő védekezés szükséges.
Férjemmel zöld utat kaptunk a házaséletre. Ezzel reggel éltünk is már. Gumival. Am be az életbe nem történt ilyen (mondjuk gumival sem nagyon csináltuk még együtt) kilyukadt. Szoval igencsak került belém férjemből.
Hívtam a dokim, nem elérhető.
Ambulanciát hívtam, ott a telefonban azt mondták, mivel szoptatok, illetve mivel gyogyszert szedek, eseményutánit nem tudnak adni. Leráztak kb.
Oké, szedem a gyógyszert szedem, de még elvileg nem hat. Szoptatok is, emellett is ugye nehéz a teherbeesés elvileg. Lányunk is 4hónap kemény munkája volt, mig megfogant. Van egy 3éves fiunk, neki 2 hónap kellett.
De mégis bennem a para. Nagyon nem szeretnénk harmadikat.
Én nem aggódnék.
Annyira kicsi az esélye, h terhes legyél.
Hiába a lepontozás.
Szülés után van 6 héttel. Eddig nem menstruált. Ergo még nincs peteérése. De persze, lehet, h most indul be. Szoptat. Plusz szed gyógyszert és azért a gumi is csak felfogott valamennyit, nem olyan mintha jól beledurrantitt volna a férje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!