Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek? Pánikolok

Mit tegyek? Pánikolok

Figyelt kérdés

Ma 6 hetes a lányunk. Tegnap voltam 6hetes kontrollon, ahol kaptam fogamzásgatlót, este el is keztdem az első szemmel. A betegtájékoztatoban az van, 2 hét kiegészítő védekezés szükséges.

Férjemmel zöld utat kaptunk a házaséletre. Ezzel reggel éltünk is már. Gumival. Am be az életbe nem történt ilyen (mondjuk gumival sem nagyon csináltuk még együtt) kilyukadt. Szoval igencsak került belém férjemből.

Hívtam a dokim, nem elérhető.

Ambulanciát hívtam, ott a telefonban azt mondták, mivel szoptatok, illetve mivel gyogyszert szedek, eseményutánit nem tudnak adni. Leráztak kb.

Oké, szedem a gyógyszert szedem, de még elvileg nem hat. Szoptatok is, emellett is ugye nehéz a teherbeesés elvileg. Lányunk is 4hónap kemény munkája volt, mig megfogant. Van egy 3éves fiunk, neki 2 hónap kellett.

De mégis bennem a para. Nagyon nem szeretnénk harmadikat.

2021. nov. 9. 09:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hú hát ez tényleg nehéz helyzet. Két dolgot tehetsz. Az egyik, hogy feladod (egy ideig) a szoptatást és elmész gyógyszert felíratni. A másik, hogy bízol abban, hogy nem esel teherbe.
2021. nov. 9. 09:09
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Én nem aggódnék.

Annyira kicsi az esélye, h terhes legyél.

2021. nov. 9. 09:22
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Nagyjából semmi esélye a dolognak...
2021. nov. 9. 09:27
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Azért azt nem mondanám. Sokan fogták már a fejüket a pozitív teszt felett, mert azt hitték, a szoptatás megvédi őket... Én nem reszkíroznék...
2021. nov. 9. 09:35
 5/7 anonim ***** válasza:
34%
Hogy a vérbe tud kilyukadni? 25 éve nem sikerült összehozni... gondolom, szülés után hat héttel nem valami extra durva szex volt.
2021. nov. 9. 09:47
 6/7 anonim ***** válasza:
30%
Szoptass nagyon sokat. Nagyon sokszor úgy két hétig. A szoptatás olyan hormonokat termel, amik nehezítik a teherbeesést. Ezért nincs értelme abbahagyni a szoptatást.
2021. nov. 9. 10:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Hiába a lepontozás.

Szülés után van 6 héttel. Eddig nem menstruált. Ergo még nincs peteérése. De persze, lehet, h most indul be. Szoptat. Plusz szed gyógyszert és azért a gumi is csak felfogott valamennyit, nem olyan mintha jól beledurrantitt volna a férje.

2021. nov. 9. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!