Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Két gyerek után milyen családi...

Két gyerek után milyen családi bevétel mellett maradnátok otthon háztartásbelinek?

Figyelt kérdés

Milyen keresettel rendelkezzen a férj hogy otthon tudjon valaki maradni?

Olyan válaszoljon akiknel felmerült ez, olyan ne aki vissza akart menni dolgozni.

2023. aug. 14. 17:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%
800-900 között keres most, de még csak egy gyerek van. Ha meglesz a második is, akkor olyan másfél milliónál elgondolkodnánk, hogy abszolút ne menjek majd vissza dolgozni. Teljes munkaidőbe így sem tervezek, lehet inkább valami kisebb vállalkozásba kezdek.
2023. aug. 14. 20:31
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
egy gyerek van, férjem 700 körül kap, én 300at fixen és mellette vállalkozó vagyok, viszont nagyon sok el is megy sajnos, mindig van valami. Ha csak a fix kiadásokat kellene nézni (rezsi, telszámla stb) akkor talán 1M-nál mondanám, hogy nyugodt szívvel otthon maradnék, de mivel mindig jön valami váratlan (és nekünk 1 gyerek van), 2 gyerek mellé azt mondanám, hogy 1,5M lenne, ami mellett elkötögetnék otthon halál lelki nyugalomban. De ez a veszély nem fenyeget :D
2023. aug. 14. 21:12
 13/18 anonim ***** válasza:

Párom 650 körül kap, sajnos az én fizum mivel nem emeltek egy forintot se, most 325 plusz két gyerek után kapom a gyerektartást az 90,plusz családi 48 és gyes 25.

Nem jövünk ki belőle, éppenhogy. Szóval én 1 millió 500 körüli keresetre azt mondom otthon maradnék. Így is szűkös nagyon,hogy dolgozom. Bár csak az albérletünk 250et elvisz.

Albi nélkül szerintem kevesebb is elég lehet.

2023. aug. 15. 10:28
 14/18 anonim ***** válasza:
46%
Kb 500 ezret keres,ha csak nem az éhenhalás fenyeget nem megyek vissza,csak gyes után.
2023. aug. 15. 16:24
 15/18 anonim ***** válasza:
1.4 millio a ferjem bevétele, reszmunkaidobe megyek majd vissa.
2023. aug. 15. 17:59
 16/18 anonim ***** válasza:
75%
Min 1 milliónál. Fizetni kell a lakástörlesztőt, rezsit, enni/inni kell + ruha + miegyéb, évi 1-2 értelmes nyaralás, nyugdíjra félretenni, a gyerekek jövőjére félretenni, stb. Mindezeket szerintem nem lehet kevesebből megoldani.
2023. aug. 15. 19:47
 17/18 anonim ***** válasza:
33%
1 millióból 4 fő megélni jól, meg nyaralás, meg megtakarítás? Viccelsz? Közepes szinten hónapról hónapra élni tán elég, ha nincs hitel.
2023. aug. 15. 20:40
 18/18 anonim válasza:
40%
Akik itt írják,hogy ennyi meg annyi bevétel után otthon maradnának. Oké,de nem gondolnak az idős korukra? Miből kapnal nyugdíjat háztartásbeliként? Elvárni,hogy csak a férfi tegyen bele a családi kasszába eléggé gáz.
2023. szept. 11. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!