Mit tegyek,hogy használja a kanalat?
Amíg nem fogy, nincs baj. Sokszor nem a gyerek rossz evő, hanem a szülőnek vannak irreális elvárásai. Ilyen idősen nagyon pici adagokkal jól tudnak lakni, ráadasul pont abban a korban van, amikor a vilag felfedezése a legfontosabb dolga, így nincs "ideje" emészteni. Ösztönösen olyan dolgokat eszik, amiből gyorsan jut energiához, gyorsan emészthető. Szuper cikkek vannak a témában, olvass utána. Manómenü, kiskanál kommandó, Okos Timi.
A válogatósságot is sokszor mi, szülők okozzuk azzal, hogy teret adunk neki. Én is beleestem abba, hogy inkább biztosra mentem, és olyan ételt adtam neki, amit tutira megeszik, és el is indultunk a valogatósság felé, mert egyre kevésbé volt nyitott az újdonságokra. Szerencsére időben észbe kaptam, és száműztem a biztonsági kajákat a menüről, a lányom pedug újra nyit az új ételek felé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!