Én gyerekem - te gyereked! Hogyan szoktátok a sulis és egyéb dolgokat megvenni, ha a párotoknak is van az előző kapcsolatából gyermeke? Ugyanolyat vesztek neki is mint a saját gyerekeknek vagy vele kivételeztek?
Nálunk anyuka kiakadt, hogy miért az ő gyerekükön akarok spórolni, miközben ez nem is így van. Most folyamatosan faggatja a lányt, hogy ugye a többieknek jobb/másabb cuccai vannak mint neki...
Heti váltásban van az anyjánál és nálunk.
Én nem értem, hogy miért problémázik az anyuka, ha egyszer a te gyereked és az ő gyereke is ugyanúgy kapott... most nyilván a tiédnek azt fogod venni, amit megfelelőnek tartasz neki, most ha anyuka az ugyanolyan korúnak mást (drágábbat, jobbat, akármit) akar, akkor azt vegye meg neki ő, nyilván nem fog senki a saját gyereke kárára kivételezni a másikkal.
Ha jól értettem, amit leírtál.
Nyilván az a logikus, ha egyformán kapnak a gyerekek, és ha nem telik mindkettőnek a drágábbra, akkor kapja mindkettő az olcsóbbat, ezen nem kellene problémáznia anyukának, mert ez így logikus.
#9". Én is ugyanolyat vettem nekik, igaz amit a fiúknak pasisban (kék, terepmintás), azt a lánynak csajosban (rózsaszín, egyszarvús, virágos), de nem a legjobb minőséget, mert úgyis elhagyják a kicsik, ellopják tőlük. Itthonra vannak a jobb felszerelések."
Az egész szöveg ez. Ne ragadjunk ki részleteket.
Gondoltam nem terepmintás szinesceruzáról és unikornisos filctollról ír 🤔
Egyébkén ezekre mi mindig rákarcoljuk a monogrammokat. Szerencsére a lopások nem jellemzőek, azok meg amik eltűnnek meg azon a heten elő is kerülnek.
De ez csak egy kis megjegyzés volt a részemről, ami nem is releváns a kérdésben.
De köszönöm hogy ennyire figyelmes vagy!
Esetleg a kérdezőnek is tudsz segiteni vagy csak a kommentekbe jöttél belekötni?
Így is ugyanolyat vennék nekik. A ceruza fogyóeszköz, ha megveszi a 4000eset, hajra, ha elveszik, lesz pót , az 500as.
ha a táska nem tetszik vigye vissza aztán vegyen amilyet akar, vagy odaadnám neki a pénzt, oldja meg.
Pl ha az én gyerekeim 20 ezerért kaptak táskát, tornazsákot, felszerelést, ruhát, bármit, ott a pénz, vegyen amilyet tud.
Hagyományos család vagyunk, apa, anya, két gyerek, a gyerekek között két év van. Azért nem kapnak ugyanolyan dolgokat, mert mást akarnak.
Limitáltak az anyagi lehetőségeink, szóval örülünk neki, hogy az egyik leszarja a csilli-villi mintás füzeteket, a miaf@szás táskát, és az illatos radírt, mert ezek drágábbak, mint az ugyanolyan minőségű, de nem mintás cuccok. Viszont ez a gyerek az idősebb, szóval neki például több "saját" ruhát veszünk, ezeket általában ő választja ki.
A másik gyerek meg nagyon boldog a testvérétől örökölt ruhákban, ha épp úgy jön ki a lépés, hogy mondjuk pólót kell neki venni, akkor sem akar ő választani, mert nem érdekli. Cserébe kell neki a szuperhősös táska a dínós tolltartóval, de csak ha zöld, mert a kék nem szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!