A saját vagy akàr az ellenkező nemből járt màr igy valaki hogy itt áll 20 évesen és nem volt még egy ugy igazán hosszu kapcsolata?
Ráadásul ugy hogy én személy szerint pest kornyeki is vagyok😂
És hozzáteszem nem egy kocka vagyok hanem pont az a fajta srác aki igy baszki szivesen elmegy egyet iszogatni vagy beszelgetni vagy barmi aktiv értitek.
Sose értem az ilyeneket
Ha nem vagy kocka meg inkabb kocsomázós vagy akkor hogyhogy nincsenek ismeroseid?
Ráérsz még azzal. Abban a korban még szórakozni kell, bulizni, élvezni az életet. Aztán lesz még időd elég komoly kapcsolatban élni, mikor már sok-sok minden tabu lesz a hűség-dolog, meg az élet komoly dolgai, nehézségei miatt.
Nekem is 25 évesen lett az első komoly kapcsolatom, de egyáltalán nem bánom. Spec nem is érdekelt korábban az olyan mint komoly kapcsolat.
Tudom, tudom, a párunkkal is lehet szórakozni meg bulizni. De lássuk be, az teljesen más kategória mint barátnőkkel/haverokkal.
Nem egy személy van körülöttem aki nagyon fiatalon férjhez ment, szült. Aztán mi lett? Később a gyerek mellől, meg a férje mellől, vagy épp már elváltan járt el bulizni. Mert fiatalon nem élte ki magát, és akkor jött el az idő, akkor jött rá, hogy neki szüksége van a bulikra, ő még "élni" akar.
Persze ezt sem ítélem el, aki gyerekesen jár el szórakozni. Csak azt akarom mondani, hogy előbb-utóbb az emberen kijön, hogy élvezni akarja az életet szabadon, felhőtlenül.
Elolvastam és nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát!😊
Egyébként jo látni hogy vannak még rendes emberek akik nem trollkodás miat vannak itt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!