Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a helyzetről?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok ki mit gondol.

Hétfőn voltam nőgyógyásznál genetikai ultrahangon, sajnos itt nálunk csak 2 orvos csinál magánban, ezért mindig sokan vannak, sokat kell várni.

A lényeg, hogy most és az előző terhességemnél is előfordult, hogy bementem a váróba, és több kismamával is ott volt a párja, és ültek mellettük a széken, így nekem is és más, már előrehaladott állapotban lévő kismamák is ácsorogni kellett.

Kb 30 percet álltam, nekem sem esett jól, de volt olyan, akin láttam, nagy pocakkal, hogy tényleg szívesen leülne. közben szabadult fel hely, azé, aki bement, de értelemszerűen azok ültek le előbb, akik már régebb óta vártak.

Személy szerint úgy gondolom, hogy ez hihetetlen parasztság a férfiak részéről bárhol, főleg egy nőgyógyászati váróban.

Másrészt a nőket sem értem, ha a férjem ülne mellettem, mint egy tuskó, mert nem jut eszébe átadni a helyét a nagy pocakkal ácsorgó terhes nőknek, akkor én szólnék neki, de itt ez sem volt.

Bent megemlítettem az orvosnak és az asszisztensnek, hogy talán kiírhatnák, hogy a kísérők adják át a helyet a kismamáknak.

Vannak persze elvétve rákszűrésre érkezők is, de aki terhes azon látszik, hogy az.

Mondták, hogy igen, ez bunkóság.

Persze, lehet mondani, hogy állítsuk fel őket, de komolyan ott tartunk, hogy ezt kérni kell?

Mit gondoltok erről, ti szóltatok volna a férfiaknak?

2023. aug. 3. 15:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
35%
20# szövegértés?????
2023. aug. 3. 19:38
 22/27 A kérdező kommentje:

Nem érti, hagyjuk. 😄

Igazából meg is lett válaszolva a dolog.

Ez a "néma gyereknek..." közhely meg óvodában megállja a helyét, mikor a gyerek nem szól, hogy neki pisilni kell, és bepisil, az óvónő meg ugye honnan tudja, hogy neki pisilni kellett...

Felnőtt embereknél ez egy "kicsit" komplexebb, mivel itt udvariasság, empátia, kultúra- és intelligencia hiányáról beszélünk.

Felnőtt ember tudja, vagy legalább sejti, hogy mondjuk 8 hónapos terhesen nem kellemes álldogálni.

Akinek erre külön fel kell hívni a figyelmét, meg egész egyszerűen olyan, amit írtam.

Amúgy meg van már gyerekem, ezt is írtam fentebb.

De úgy látom itt egyesek úgy kommentelnek, hogy vagy el sem olvassák, vagy egy egyszerű szöveget nem tudnak értelmezni.

Igazából egyik sem "különb", mert mindkettő eset szomorú. 😅

Nem intézkedem más nevében én sem.

De ha egy szolgáltatás hiányos, akkor szólok. Jelen esetben egy figyelemfelhívó üzenet is fontos lenne ezek szerint, mert 2023-ban itt tartunk.

Mondjuk számítottam a "minekmentoda" kommentekre, de még ahhoz képest kevés is van. 😅

2023. aug. 3. 19:58
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg jó nagy bunkóság. És nekem ne mondja senki hogy nem veszik észre magukat. Vagy ha már ők nem, akkor a kedves párjuk rájuk szólhatna. Nekem legalábbis pofámról égne le a bőr ha más kismama állna amíg mellettem terpeszkedik a kanim.

Én amúgy nem tapasztaltam ilyet (államiba jártam). Ott is volt hogy jöttek apukák, de ha nem volt elég hely, szó nélkül felálltak. Bár általában volt hely.

2023. aug. 3. 20:30
 24/27 anonim ***** válasza:
17%

Felnőtt ember meg kinyitja a picike száját.. és megkéri az egyik emberkét, hogy legyen szíves átadni a helyét, mert nem érzi jól magát, kellemetlen állnia.. ha már alapvetően önmagától nem teszi a kedves férfi.

Nem pedig be megy és árulkodik dedós módjára..

Nem az asszisztens dolga, de nem is az orvosnak kell ki szólnia ez miatt..

2023. aug. 3. 20:50
 25/27 A kérdező kommentje:

Árulkodni én "árulkodtam", aki 12 hetes, és rólam nem mondaná meg senki, mivel nem vagyok nádszál, szóval engem gondolhatnak simán csak dagadtnak, nem is én vártam el, hanem aki már több hónapos volt, azt sajnáltam.

De harmadszorra írom le, és még mindig nem ment át a lényeg, ez már vagy csak sima kötekedés, vagy komoly értelmi hiányosságok vannak. Ez esetben nem meglepő ez a hozzáállás.

Szép látlelet a társadalomról.

2023. aug. 3. 22:08
 26/27 A kérdező kommentje:

Az meg, hogy "dedós módjára árulkodás", megint vicc kategória.

Igenis ez is egy jelzés egy szolgáltató felé, hogy akkor tegyen ki több széket például, mert többen is állva maradnak.

Vagy minden ilyen jelzés"dedós módjára való árulkodás", és inkább közelharcot kellene vívni a helyekért? 😅

2023. aug. 3. 22:19
 27/27 anonim ***** válasza:
0%

De igen át ment képzeld elsőre is.

Csak tudod hiába vársz el valamit, ami alapnak kellene lenni, de nincs meg, akkor kinyitod a szád még mindig.. problem solved.

Nem utólag kellene ezen rúgozni, meg ' ki mit gondol,tett volna'

Akkor és ott kellett volna rendezni.

Hosszú terhességed lesz..

Nem kell a terhesgondozásig menni, elég a sebészeti ambulanciára is. 3 napja voltunk férjemmel. Senkinek eszébe nem jutott, föleg olyannak akinek látszólag semmi problémája nem volt, tehát értsd nem volt törése, látható sérülése, állapotából ítélve kontrollra jött. Még sem jutott egyiknek sem eszebe átadnia a helyét, egy olyannak akinek a lába sérült volt és mankóval érkezett..

Mi ennek az oka? A felgyorsult világ, szimplán rohadtul nem foglalkozunk egymással, csak önmagunkkal..

2023. aug. 4. 07:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!