Mi a véleményed erről az anyagi helyzetről?
Készpénz/bankszámlán tartott nem-lekötött pénz: 2 millió forint
Befektetve: 1 millió forint
Ingatlan: új építésű, 50 m2, 8 millió forint hitellel
Autó: használt, aminek jelenlegi értéke 6 millió forint, hitel nélkül
mármint semmi véleményem nincs róla, nem is értem, miért kell ezt megkérdezni? mit számít mások véleménye?
de ha nagyon be akarunk menni: a 2 milliód jövőre már csak 1,6-ot fog érni ha nem fekteted be, mert megeszi az infla
az 1 millió mibe van fektetve?
hol van az új építés ingatlan? a Rózsadombon vagy Bivajbasznád alsón? mert nem mindegy
autó csak áll az utcán vagy hasznot is termel? megintcsak nem mindegy
és ez csak pár kérdés ami felmerült
első voltam
30 évesen tök jó.
40 évesen gyenge.
Szerintem.
És eddig mi a francot csináltál? Kómában voltál 20 évig?
Én nem örülnék, ha több pénzem állna autóban, mint a számlámon, dehát ne mvagyunk egyformák. Valaki odavan a jó autókért, engem meg hidegen hagynak.
Kérdés, hogy mi a vagyon dinamikája. Ha folyamatosan szépen növekvő, akkor bevállalható, hogy most épp minden pénzemet beraktam lakásvásárlásba, de vissza fogom pótolni.
Ha stagnáló, akkor nem aludnék jól, egfy egyéves rosszabb időszak le tudna nullázni teljesen.
Szóval ez a vagyonszerezet, lehet elfogadható is, meg instabil is bevételektől függően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!