Mi a véleményed a háborús helyzetről? Szerintetek is háttérbe szorul most a Covid ez miatt? De ha bejönnek a határon akkor nem fognak még több vírust behozni Magyar o.-ra?
Figyelt kérdés
2022. febr. 24. 17:06
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem a Covid lesz a legnagyobb probléma ezekután a jövőben...a tőzsde kezd összeomlani stb nem tudom mi lesz ennek a vége, de kb a második világháború is így kezdődött...ez csak egy lapát szar a helyzetre ez a covid.
Őszintén én nem hiszem hogy világháború lesz, de bármit megtörténhet amúgy...
2/7 anonim válasza:
Covid mese már senkit nem érdekel.Már a híradókból is kiszorult ez a mese, még a legnagyobb eddig lefizetett dokik azt mondják, nem tudom kinek vagy minek a nyomására, hogy a járványnak vége, visszatért minden a normális életbe.
3/7 anonim válasza:
Covid is van, a bolygo klimaja is szet van b@szva,es haboru is van. Te mint magyar, ulhetsz a kupac kozepen elvezheted a diktatorod altal biztositott hig kozeget, es ne band, hogy lovesed nincs a vilagrol.
4/7 anonim válasza:
Nem kellene ezt a szaros maszkot hordani, már a kutyának fel sem tűnne, hogy egyáltalán volt Covid.
5/7 anonim válasza:
gazdasággal lesz gondunk, pl oroszok egyszer csak elzárják a gázcsapot, és búcsút intézhetünk a fűtésnek, főzésnek (akinek gáztűzhelye van), stb.
6/7 anonim válasza:
amúgy semmi köze covidhoz, rég nincs már
7/7 anonim válasza:
Inkabb a haboru mint h maszkot kelljen hordanom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!