Mi a véleményetek erről a helyzetről?
Kíváncsi vagyok ki mit gondol.
Hétfőn voltam nőgyógyásznál genetikai ultrahangon, sajnos itt nálunk csak 2 orvos csinál magánban, ezért mindig sokan vannak, sokat kell várni.
A lényeg, hogy most és az előző terhességemnél is előfordult, hogy bementem a váróba, és több kismamával is ott volt a párja, és ültek mellettük a széken, így nekem is és más, már előrehaladott állapotban lévő kismamák is ácsorogni kellett.
Kb 30 percet álltam, nekem sem esett jól, de volt olyan, akin láttam, nagy pocakkal, hogy tényleg szívesen leülne. közben szabadult fel hely, azé, aki bement, de értelemszerűen azok ültek le előbb, akik már régebb óta vártak.
Személy szerint úgy gondolom, hogy ez hihetetlen parasztság a férfiak részéről bárhol, főleg egy nőgyógyászati váróban.
Másrészt a nőket sem értem, ha a férjem ülne mellettem, mint egy tuskó, mert nem jut eszébe átadni a helyét a nagy pocakkal ácsorgó terhes nőknek, akkor én szólnék neki, de itt ez sem volt.
Bent megemlítettem az orvosnak és az asszisztensnek, hogy talán kiírhatnák, hogy a kísérők adják át a helyet a kismamáknak.
Vannak persze elvétve rákszűrésre érkezők is, de aki terhes azon látszik, hogy az.
Mondták, hogy igen, ez bunkóság.
Persze, lehet mondani, hogy állítsuk fel őket, de komolyan ott tartunk, hogy ezt kérni kell?
Mit gondoltok erről, ti szóltatok volna a férfiaknak?
Igen, az is fura, hogy az asszisztens ki szokott jönni összeszedni a papírokat, tehát elvileg látnia kellene mi van kint.
Nem tudom, hogy ez tendencia itt, van én fogom ki mindig az ilyen napokat. Mondjuk hétfőn mindig többen vannak.
Azért írtam ki ezt a kérdést, mert kíváncsi voltam, hogy van-e itt olyan, aki szerint ez így rendben van, és meg is tudja indokolni. :D
Ne haragudj, de benned miért nem volt annyi, hogy kinyitod a szád és helyet kérsz?
Te mivel vagy különb, hogy mástól várod a probléma megoldását?
Tudod, igaz a mondás.. Néma gyereknek az anyja se érti a szavát..
Tök mindegy,hogy mekkora paraszt a férfi. Neked meg van szád, ki tudod nyitni ha problémád van..
Nem itt kell utólag sírni.
Magánorvoshoz jártam terhesgondozásra, ott jóformán feleslegesen is átadták a helyet. Értsd, úgy, hogy még a táskámnak is legyen hely, pedig ölben akartam tartani.
Kórházban ugyanez volt.
Ritka parasztok lehettek ezek, akiket kifogtál.
Ezt én is tapasztalom!
Sőt, 1 mosdó van a váróban és oda járnak be az apukák pisilni...
És valóban ott ülnek a széken, majszolják a csokit és isszàk az üdítőt a kispapák, míg a terhes nők nagy pocakkal ácsorognak.
Nekem ez annyira undorító...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!