Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Érdekelne, hogy kinek-mi a...

DK-s kérdése:

Érdekelne, hogy kinek-mi a véleménye erről a kialakult helyzetről?

Figyelt kérdés

Előre bocsájtom hogy nem trollkodok, komolyan beszélek!

46 éves vagyok.

Sokszor elképzeltem hogy mi mindent lehetne tenni a kisemberekért, ha például sikerülne valahogy bejutnom a politikusok közé. Bár párttag vagyok, de egy sima kétkezi kőműves, és tisztában voltam vele, hogy erre gyakorlatilag semmi komoly esélyem. De azért jó volt eljátszani a gondolattal.

Fél órája kaptam a telefont: a 2024-es önkormányzati választásokon én lennék az egyik képviselő-jelölt a lakókörzetemben.

Pfff...

Szerintetek?

2023. jan. 16. 19:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi legyen a véleményem :D ? Ha komolyan beszélsz, és valóban az a célod, hogy a lakóhelyedet segítsed legális módon, és jobbá tedd az ott lévők életét, akkor indulj el.
2023. jan. 16. 19:43
 2/12 A kérdező kommentje:

Látom megjegyezted, hogy LEGÁLIS módon. Hát pont ez az!

Ezek szerint emlékszel rám.

Most sírjak, vagy röhögjek azon, hogy engem pécéztek ki?

Bár ha a Farkas Flóriánt vesszük alapul ..

2023. jan. 16. 19:48
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerencsére a börtönviselt múlt sem akadály...
2023. jan. 16. 19:51
 4/12 A kérdező kommentje:

#3-nak:

Az én erkölcsim az elévülés folytán már tiszta, ugyanúgy mint a Farkas Flóriáné is. Azért is nincs konkrét bizonyíték a börtönviselt múltjára, mert aki megtenné a bizonyítást valahogy, az bűncselekményt követne el.

2023. jan. 16. 19:53
 5/12 anonim ***** válasza:
Hajrá! Remélem összejön. Bár bírd elviselni, ha a Fidesz/Fidelitas droidok majd hozzák a szokásos formájukat és mindenféle hazugságokat rád aggatnak, de ha a párt tényleg melléd áll pereljétek majd le az utolsó csirkefarhátat is róluk. ;)
2023. jan. 16. 19:59
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te is érzed, hogy nem azért lettél kiválasztva, mert te vagy a legalkalmasabb erre a feladatra.

Két lehetőséget tudok valószínűsítenű, vagy valami balhé van készülőben, és kell egy balek, aki elviszi a balhét (ez lennél ugye te), vagy megint a Fidesz keveri a lapokat, és össze kell rakni egy ellenzéki kamucsapatot, akik akik sok vizet úgysem fognak zavarni, de lehet rájuk mutogatni, hogy nini, itt vannak ám ellenzéki képviselők is!

Sok településen van ilyen, ha van eszed, nem vállalod el.

2023. jan. 16. 20:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Például a mostani kormánypártnak nem lennék képviselője, mert bármilyen ötleted van kvázi bábu lehetsz a Fideszben.
2023. jan. 16. 20:11
 8/12 A kérdező kommentje:

#6-nak:

Nekik fogalmuk sincs hogy ki voltam.

Rendszeres pártaktivista vagyok, ha Dobrev vagy Gyurcsány jött személyesen akkor engem kértek fel a közvetlen közelében lévő helyszín-biztosításra.

Delegált szavazat-számláló voltam, ha szórólapozás volt, segítettem. A Heti Betevő szervezetnek intéztem egy DK-s politikuson keresztül főzőkonyhát.

Ezeket tudják rólam.

Könnyen lehet hogy alkalmas személynek gondolnak.

2023. jan. 16. 20:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Azért tartanak alkalmas személynek, mert lelkes vagy. Az ilyeneket könnyű rávenni aktív tevékenységre. Ha benn vagy, legalább közelről megláthatod, hogyan folynak a dolgok. Túlzottan ne vedd a lelkedre a majdani történéseket, mert az egészséged látja kárát. Emberismeretet viszont tanulhatsz.
2023. jan. 16. 20:31
 10/12 anonim ***** válasza:

"Fél órája kaptam a telefont: a 2024-es önkormányzati választásokon én lennék az egyik képviselő-jelölt a lakókörzetemben."

A neved is az hogy DK-s.

Most akkor higgyük el, hogy te TISZTESSÉGESEN, meg az EMBEREK ÉRDEKÉBEN lennél képviselő jelölt és semmit nem is sejtettél az egészről, csak úgy valaki közölte veled hogy jelölt leszel?

ne szórakozz már ilyen hülyeségekkel!

2023. jan. 16. 22:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!