Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Érdekelne, hogy kinek-mi a...

DK-s kérdése:

Érdekelne, hogy kinek-mi a véleménye erről a kialakult helyzetről?

Figyelt kérdés

Előre bocsájtom hogy nem trollkodok, komolyan beszélek!

46 éves vagyok.

Sokszor elképzeltem hogy mi mindent lehetne tenni a kisemberekért, ha például sikerülne valahogy bejutnom a politikusok közé. Bár párttag vagyok, de egy sima kétkezi kőműves, és tisztában voltam vele, hogy erre gyakorlatilag semmi komoly esélyem. De azért jó volt eljátszani a gondolattal.

Fél órája kaptam a telefont: a 2024-es önkormányzati választásokon én lennék az egyik képviselő-jelölt a lakókörzetemben.

Pfff...

Szerintetek?

2023. jan. 16. 19:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, az egyes válaszoló vagyok, és nem jegyeztelek meg, a legális módont azért írtam, mert a saját értéktendemből indulok ki, és én olyan ember vagyok hogy valamit csak akkor csinálok, vagy csinálnék ha azt tisztán becsülettel tudom végezni. És egy város vezetése, ilyen dolog, ezért írtam ezt a szót.
2023. jan. 16. 22:49
 12/12 A kérdező kommentje:

#10-nek:

Nem közölték velem, hanem megkérdezték hogy mit szólnék hozzá?

Tehát szándékukban áll a lakókörzetemben engem indítani majd, ha elvállalom.

Azért is DK-s a nevem, mert párttag vagyok. Nem egy civil, akire találomra ráböktek.

2023. jan. 17. 10:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!