Szerintetek ez tényleg nem normális?
Kislányom most volt kiscsoportos ovis. Az egyik fiatal óvónénijével nagyon megszerették egymást és én is jóba lettem vele. Sajnos az óvónéni leszámolt az oviból, mikor mondta akkor megkérdezte, hogy esetleg tarthatná-e velünk, a kislányommal a kapcsolatot. Én nagyon megörültem, mondtam neki, hogy persze, mi is támogatjuk. 2 hete beszéltük meg, hogy délután elviszi egy kicsit játszóterezni, fagyizni, játszani. Rossz idő esetére otthonra is vett neki egy két kis játékot.
Nem volt semmi gond, nagyon jól érezte magát a kislányom.
Egyik ismerősömmek meséltem és teljesen kiakadt, hogy hogy lehetek ennyire felelőtlen, hogy egy idegennek így oda adom a gyerekem és ez egyáltalán nem normális dolog, hogy egy óvónő tartani akarja a kapcsolatot egy volt ovisával, és milyen már, hogy otthonra játékot vesz neki.Most olyan rossz érzést keltett bennem, nekem ezek olyan jól eső apró kis dolgok voltak. Ez tényleg nem normális? Vagy nem szabadna ezt engednem?
A lányomat tanította egy tanító néni elsőben és másodikban.aztan munkahelyet váltott.
A mai napig tartjuk a kapcsolatot.nincs ebben semmi rossz.
Anyukám óvónő. Nekem fura ez. Nem gondolom normális dolognak. Addig még oké,hogy találkozik vele néha. Ezt anyukám is megtette 1x-2x. De hogs vesz neki játékot...nem az ő gyereke.
Férje,gyereke van? Egyedül él?p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!