Ez csak szerintem nem normális?
Tegnap összefutottam egy ismerősömmel, aki eldicsekedett hogy nem rég született meg a húga.
Eléggé elkerekedtek a szemeim a hír hallatán, ugyanis az anyukája már bőven az 50-es éveit tapossa. Megérdeklődtem hogy ők hányan is vannak testvérek és ezen a ponton döbbentem le igazán, 17-en, de csak vallási okokból.
Nem értettem hogy az utóbbi mit takarhat, ígyhát rákérdeztem. Mint kiderült, a vallásuk sok mindent tilt, de a legfőbb tilalom a fogamzásgátlás illetve az abortusz.
Kérlek mondjátok hogy ez nem csak nekem fura.
Volt egy osztálytarsam középiskolában, megmondom őszintén sosem beszélgettünk a vallásáról. De mind tudtuk, hogy azok. Csak szoknyában járt a lány, és kendővel a fején. Nem tancolhatott a szalagavatón mert a vallása nem engedte. Fogalmam sincs hányan voltak testvérek, sokan az biztos. De soha olyan jó embereket nem ismertem mint az ő családjuk. Elkepesztő összetartás. Nyugodtak, türelmesek, toleránsak. Hihetetlen kiterjedt maga a család mert állandóan a világot járják rokonlátogatás miatt.
Őszintén nagyon tisztelem őket, és nem mellesleg a mély hit mellett szuper jó humoruk is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!